Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar; bu motordaki yazı dikkatimi çekti. Acaba mt nin yorumu ne olacaktır diye merak ettim.. Arkadaş cehenneme yolculuk yapıyor galiba..:queen::queen:
Merhabalar..
Bi laf vardır motosikletler için " şeytan arabası " derler.. Bu arkadaş d a eğer bu zihniyettten yola çıktıysa arkaya böyle bi yazı yazdırmış olabilir diye düşünüyorum
Saygılar
Zonguldak-Ereğli-Şükrü
Hocam motorcunun motoru onun aynası gibidir, onun motosikletine ve hayata bakışı üzerine fikirler verir bize, istisnalar dışında. Bence garipsenecek bir durum yok. Bu şekilde korku öğeleri içeren bir yazıyla motosikletine asi ve korkutucu bir hava vermek istemiş olabilir. Yada böyle ince ince hesap etmeden direkt aynaya cd asmaya benzer bir şekilde yazdırıp geçmiştir.
Merhabalar..
Bi laf vardır motosikletler için " şeytan arabası " derler.. Bu arkadaş d a eğer bu zihniyettten yola çıktıysa arkaya böyle bi yazı yazdırmış olabilir diye düşünüyorum
Saygılar
Zonguldak-Ereğli-Şükrü