Yorum sizin...

Trafiğe çıkması uygun olmayan ve plaka verilmeyen bir motorla (H2R) trafikte ve hiçbir güvenlik önlemi olmadan, (pardon kask varmış(!)) apaçi kardeşliğimizin burnout dediği ve yine yasal olmayan, polis abilerimizin bizi görse ensemize ensemize vuracağı türden hareketlerle karşımıza çıktı şimdi de milli gururumuz.
Ben yakıştıramadım, sadece eleştiri.

Haklisin, Kenan sofuoglunu normalde severim ama bazi durumlarda toplumda kendisini ornek alan insanlar oldugunu unutuyor.

şimdi apaçi yazıcam buraya. gelip kenan sofuoğlu hayranları laf koyacak. ya arkadaşlar, gerçekten bunu bi cgci yapsa neler dersiniz, o şekilde yorumlayın lütfen. bi dünya yıldızına yakışacak hareketler mi bunlar? trafikte yapma arkadaş. sen örnek olmalısın komple giyin bu nedir ya? trafiğe çıkması yasak o aracın. neyse.

Daha once paylasildi Yine yaziyorum Pist icin uretilmis bir motorla ne sinyal var ne far var ne stop lambasi var Trafige cikip bunlari yapmasi hic hos degil kapali alanda yapsaydi kimse tepki gostermezdi iste bu ayrimciliktir 4 kez sampiyon olmasi ona bu hakki vermiyor herkez esit Plakasiz bi CG farsiz vi cg cikip aynisi yapsa kac tane kufur yer Bilincsiz Vatandaslarda Iyi birseymis gibi tebrik ediyorlar

Ben de hep desteklerdim Kenan ı, eleştirenlere kızardım çekemiyorlar diye, ama son 1 yıldır falan artık hak veriyorum eleştirilere.
zafer sarhoşluğu dedikleri bu olsa gerek (sadece pist zaferleri değil tabiki)

sporcu zeki, çevik ve ahlaklı olmalı. bence kenan da ilk özellik yok.amacım hakaret değil eleştiri.

Bu son zaman olaylarla ilgisi mi var acaba böyle trafiğe çıkmasının. Biz de demokrasinin arkasındayız şovu muydu ki

Sadece düşünce :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar