Yoruldum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ortaokuldan beri okul iş yaşamaya çalışıyorum ailemin sorumsuzlukları yüzünden sağlık sorunlarıda cabası...Yaş dayadı 30a işimi evimi yaptım ama yürümez oldu işler gebersem kafasını çevirip neyin var diye soran yok..Dükkanı aç kapa aynı rutin işler haftasonu aynı haftabaşı aynı gecesi aynı gündüzü aynı..Tipi boyu posu önemli değil elimden tutup işyerimi açıp beraber kapattığım elinden tutup eve gittiğim gerekirse beraber açlık çektiğim hastalık çektiğim beni merak eden hastalığımda yanımda olan vefakar birisi olsun ....Yorulduuuummmm....Zor mu bunları yapacak birisi hep öküze meyil olmuş millet... :silent:Gösteriş budalası kibir peşinde..:silent::silent: Yalanları saymıyorum özür dilemek daha kolay iken yalan söylemek...

Kusra kalmayın doldum..:silent::pr: Yok mu yahu herşey insan için düşünen kibirden büyüklükten yoksun birisi..:silent: Tek yürek yaşanmıyor..:silent:

Ekleme : Yoruldum ve doldum :pale:

Son düzenleme:
şştt la hacu?? pitiripaf ne güzel söylemiş senin kalbin temiz. Ağzın da laf yapıo, e yakışıklısında. Ama ortada ters giden birşeyler var, bu kadar kasarsan senden uzaklaşır söyliyim. İstediğin ölçülerde birini hayal et, bunu hergün yap. Sakın diğer öküzlere, kızlara takılıp strese girme. Sen sadece hayal et ve buna inan. Strese girmen senin kasman demektirki bu da olumsuz düşünceye odaklanmanı ve elde var 0 olayını yaşatır sana. Bırak akışına gitsin...

Taam mı la?

çok zor çok :pale:
bulsanda yalanmı dogrumu anlayamıyosun ki
erkek kız farketmez çogu cıkar için birlikte
iyi gununde
kötüsünde olan bulunmuyo maalesef
Allah istedigin gibi birini karşına cıkarsın inşallah

Yav öyle bir yazmışsınkı kız olsam sana varırdım musti diyeceğim geliyorda :salut:
Mümkün değil 44 yaşında bi erkeğim malesef :queen:

sanada banada bi tatil lazım bu iş böyle olmuyo insabn bi yerden sonra patlama noktasına geliyo, çok şükür benim bi sözlüm var o olmasa b.ku yemişim, İnş. allah seninde karşına onun gibi birisini çıkartır

sanada banada bi tatil lazım bu iş böyle olmuyo insabn bi yerden sonra patlama noktasına geliyo, çok şükür benim bi sözlüm var o olmasa b.ku yemişim, İnş. allah seninde karşına onun gibi birisini çıkartır

Allah tamamına erdirsin

ve amiiinn musti adına da

Karadeniz veye boğazın soğuk suyu iyi gelir bence :mrgreen:

:)
öyle diosan gelir belkide iyi yollayalım gitsin :mrgreen:

Musti sabah erken saat te kuzguncuk tan gir denize paşa limanından cık
ne derdin kalır ne tasan :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yorulan arkadaşımıza aşık mahsuni kırmızı gül den yoruldum isimli parçayı gönderiyoruz

[YT]Hv5WvTjR6kg[/YT]

Ortaokuldan beri okul iş yaşamaya çalışıyorum ailemin sorumsuzlukları yüzünden sağlık sorunlarıda cabası...Yaş dayadı 30a işimi evimi yaptım ama yürümez oldu işler gebersem kafasını çevirip neyin var diye soran yok..Dükkanı aç kapa aynı rutin işler haftasonu aynı haftabaşı aynı gecesi aynı gündüzü aynı..Tipi boyu posu önemli değil elimden tutup işyerimi açıp beraber kapattığım elinden tutup eve gittiğim gerekirse beraber açlık çektiğim hastalık çektiğim beni merak eden hastalığımda yanımda olan vefakar birisi olsun ....Yorulduuuummmm....Zor mu bunları yapacak birisi hep öküze meyil olmuş millet... :silent:Gösteriş budalası kibir peşinde..:silent::silent: Yalanları saymıyorum özür dilemek daha kolay iken yalan söylemek...

Kusra kalmayın doldum..:silent::pr: Yok mu yahu herşey insan için düşünen kibirden büyüklükten yoksun birisi..:silent: Tek yürek yaşanmıyor..:silent:

Ekleme : Yoruldum ve doldum :pale:

şu dükkan açma ev yapma olayına kadar aynı şeyleri bende yaşamaktayım seni çok iyi anlıyorum yapacak 2 şey kalıyor çok düşündüm ya zenginliği seçip kötü biri olacaksın yada ALLAH nezaman verirse eyv diyip elinden geleni hakkıyla yapacaksın seçim senin ama çok zor kararlar inş ileride bu gibi kararlar vermek zorunda kalmam :rendeer:

Yorumlar için teşekkürler bu zamana kadar bu işlerle ilgilenmememin sebebi gönül işleirni koca bi fiyasko olması herkez çeker de ben çekemiyorum ayrılık acısını...

Genelde olanlar : Yalan (özellikle bundan nefret ederim) , Kaçan kovalanır 4 s kuralları , Saçma tripler , Çıkar ilişkileri , İlk başta güzel başlayıp hayasızca bitiyor (bu çok yanlış sonradan biryerde buluştuğunuzda birbirinize bakacak yüzünüz olsun) ...Vefadan eser olmaması...Tipe boya posa üste başa bakmaları (kişilik ne işe yarıyor..)Altadma ..Çok seveni süründürüp ego tatmin etmek...Bize mi has anlamıyorum aşk yerine savaş yapıyoruz resmen taktik savaşı yeri gelince soğu bırak üstüne düş ara ver v.s bla bla....Tek taraflı yargı sistemi ve düşünce sistemi (Ben birisiyle tartışsam arkadaşım v.s farketmez gecelerce kendimi sorgularım) O yapar anlayış ister sen yaparsın düşüncesiz olursun olursun da olursun..
Bunlardan yoksun aklında kuralsız sınırsız vefakar birisi yok mu yahu..Ben gelemem böyle şeylere...En son birisi vardı istediğime yakındı sağlık sorunları nedeninden bitti şu andada sürünüyor....:silent:

Son düzenleme:
Musti her şey olacağına varır,sen sıkma canını.."Su akar, yolunu bulur"..

canını sıkan kız olursa gir msn e anlat bana derdini rahatlarsın. beraber arkasından atıp tutarız.:p

canını sıkan kız olursa gir msn e anlat bana derdini rahatlarsın. beraber arkasından atıp tutarız.:p

Sağol öyle anlaşamadığımız yer yoktu kavgamız olmazdı işte sinir hastalığı vardı bitti bi anda .. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar