Neyine gülüyosun lan bunun? Neresi komik bunun? İki küfür ediyor bu mu komik? Hayvanı öldürüyor bu mu komik? Cahil herif. Buna gülerek senin de onun cahilliğinden bi farkın yok. Bi hayvanın öldürülmesine ve iki küfüre gülebilecek pozisyondasın, bi aynaya bak.
Haydaaa adamın cahilliği hoşuma gitti belki ? ve tarımla az çok uğraştıysan bahçede tarlada gördüğün yılanı oldurmek zorundasındır aman salayım gitsin olmaz o işler hayvan haklarınada gırersın sımdı sen :queen:
Bilader köye yıllarca gittim. Sizi bilmem ama ben bu zamana kadar 2 yılan gördüm amcam ikisinide bu kömür torbası gibi birşeye yerleştirdi bağladı. İşimiz bitince de yol üstünde giderken bi yere bırakırdı.
Haydaaa adamın cahilliği hoşuma gitti belki ? ve tarımla az çok uğraştıysan bahçede tarlada gördüğün yılanı oldurmek zorundasındır aman salayım gitsin olmaz o işler hayvan haklarınada gırersın sımdı sen :queen:
Bağım da var bahçem de var. Tek bir yılan da öldürmedik bu güne kadar. Yol verdik gitti hepsi...
İşin doğrusu bana da itici geldi video.Çeken sen olmadığın için söyleyecek pek birşey yok ama bunu egenin hangi köyüne götürürsen götür yaptığı doğru değil derler(Vura vura öldürmesinden bahsediyorum)...
Videoyu izlemedim ama yılanı öldürdülerse yazık etmişler hayvana derim direk.. Dağlarda uzun süre yaşamışlığım var (köy değil bildigin dağ) çok yılanla karşılaştım bi kısmını yakalayıp biraz oynayıp geri salmışımdır ama asla öldürmedim. Hayvanları öldürmeyelim pls.
Abi ayıptır sorması dağlarda ne işin vardı![]()
Yaklaşık 15 sene aksatmadan her sene yaz ayları 2-3 ay doğunun en ücra köşelerinde çadır hayatı yaşadımşırnak ın beytüşebap ilçesinin faraşin bölgesinden tut da hakkarinin çukurca dağlarına van ın erciş ilçesinin çıkmaz yolu mağara bölgesine kadar
![]()
Fırsat bulursan yap sende iyi gelir![]()
PCP güzelmiş..