Yönetimden Talepler

desene yandık madde 14 den cezayı yiyecez :) abi satarken gözükmüyosa ben ödemem cezayı hehehehe :)

18'i uygulasanız da uygulamasanız da bana hava hoş :p Ne uslu duruyorum ne de falakalık davranıyorum :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mete hadi gene iyisin...1 ay modluk kazandın....Yönetim sana jest yapıcakmış... Ama 4 gün daha yemen lazım...Parmaklara kuvvet.....:queen: :queen:

ooo geyik şurası toplanmış benden habersiz...

coşmuşunuz valla...imam pro...cemaat biz...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pro konu yanlış yerde açılmış ne biçim mod sun sen,öneriler eleştiriler bölümüne açman gerekiyodu..:p

Bu başlık kilitlensin...pro da bu duyguyu yaşasın...

birgun kiz nick i ile uye olcam ve ozelden gelen mesajlari sitede yayinlaycam.bakalim kim suzlu kim sucsuz.muhauahauah :)
yaww az once 2. sayfayi okumadan cevap yazdim ve araya damdan duser gibi dustum.yanii konuyla alakasi ne demeyin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu konu taşınsın yada kilitlensin,,

Çarşı her şeye karşı ambiansı,
içerisinde anket bulunan konular anket bölümüne taşınsın,Modlar görevini yapsın uyumasın...(özellikle pro sana diyom)
Konudışı bölümü özerklik kazansın,iç işlerinde bağımsız dışişlerin de skull'a bağlansın:queen: :queen:

birgun kiz nick i ile uye olcam ve ozelden gelen mesajlari sitede yayinlaycam.bakalim kim suzlu kim sucsuz.muhauahauah :)

yaww az once 2. sayfayi okumadan cevap yazdim ve araya damdan duser gibi dustum.yanii konuyla alakasi ne demeyin[/QUOTE]

Haaa ayrica raf ve silent i sabah programlarina cikmasini istiyom.bu sayede reklam yapariz biraz :):):):)

Son düzenleme:
yaww az once 2. sayfayi okumadan cevap yazdim ve araya damdan duser gibi dustum.yanii konuyla alakasi ne demeyin

yap yap yap haydi :queen: :queen: :queen: milletin foyası ortaya çıkacak gerçii:cherry: :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İyide nerden biliyosun bunları?... Hımmm...Bişeyler var sende....Anladın seennn...Anladın......:queen: :queen:

yok be ben yapmiyom bu isi.isterseniz bayan uyelerimize sorun.birine bi ozel mesaj atmismiyim.sadece 1. sayfayi okudum ve 2. sayfayi okumadan yanlislikla cevap yazdim ve oyle damdan duser gibi dustum.konunun 1. sayfasina bak sebebini anlarsin niye yazdigimin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar