Yollardaki tehlikeler

merhabalar
geçtiğimiz günlerle bizimkilerle konuştum motor konusunda fakat istanbulda anormal çok insanın bulundugunu sırf zevk olsun diye motora arkadan değdirmek veya değişik hareketlerde bulunabileceklerin oldugunu söyleyip olumsuz baktılar olaya ne yapabilirim bu konu hakkında ?motor kaçabilir felan dedim de pek etkili olmadı sanırsam:pale:

Mersin İl Temsilcisi
canım benim, topic amadan araştırsanız keşke, bunun gibi onlarca topic var. ama dert başka, topic başka telden çalıyor. herksin ailesi başka sebepler sürüyor ortaya, benimkilerin en son bulduğu çözüm şu "yaşın 35 oldu, artık evlen de sat motoru" pes yani, evliler motora binemez mi yani. hangi kadın beni 2 teker gibvi tatmin edebilir ki :D

...sırf zevk olsun diye motora arkadan değdirmek

Yok daha neler hocam burası istanbul araç fazla ama o kadarda sapık yok burası teksas değil neticede :)

Arabaların kalabalık olması bazen iyi bazen değil. Trafik varken daha bi seviyorum istanbul'u :)

canım benim, topic amadan araştırsanız keşke, bunun gibi onlarca topic var. ama dert başka, topic başka telden çalıyor. herksin ailesi başka sebepler sürüyor ortaya, benimkilerin en son bulduğu çözüm şu "yaşın 35 oldu, artık evlen de sat motoru" pes yani, evliler motora binemez mi yani. hangi kadın beni 2 teker gibvi tatmin edebilir ki :D

walla ben evlenene kadar aile yüzünden motora yaklaşamadım fakat şimdi motor konusunda beni sonuna kadar destekleyen motoru çok seven bir eşim var :) gerçi şimdi de ekonomik sebepler yüzünden yaklaşamıyorum ama olsun bir gün kavuşacağım eminim :)

merhabalar
geçtiğimiz günlerle bizimkilerle konuştum motor konusunda fakat istanbulda anormal çok insanın bulundugunu sırf zevk olsun diye motora arkadan değdirmek veya değişik hareketlerde bulunabileceklerin oldugunu söyleyip olumsuz baktılar olaya ne yapabilirim bu konu hakkında ?motor kaçabilir felan dedim de pek etkili olmadı sanırsam:pale:

Bende Duymuştuk Arkdan Değdiriyorlarmış Ama Burda Öyle Bişi Yok Ailem Kaza Yaparsın Diye Sat Diye Kızıyor bende daha yeni aldım diyorum 1 sene daha biner hyo alcam :p inş evlendimde de eşimde sever ise hic satmam

öhöö öhhhhhhhööööööö öhhö :) :) :queen::bounce:

walla ben evlenene kadar aile yüzünden motora yaklaşamadım fakat şimdi motor konusunda beni sonuna kadar destekleyen motoru çok seven bir eşim var :) gerçi şimdi de ekonomik sebepler yüzünden yaklaşamıyorum ama olsun bir gün kavuşacağım eminim :)

siz buna bakmayın bu motor a la mazzzz :queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...sırf zevk olsun diye motora arkadan değdirmek

Yok daha neler hocam burası istanbul araç fazla ama o kadarda sapık yok burası teksas değil neticede :)

Arabaların kalabalık olması bazen iyi bazen değil. Trafik varken daha bi seviyorum istanbul'u :)

bütün sapıklar el atacak değil ya,kimi de tampon atıyor:)

merhabalar

onunda çözümü var bitane içecek şişesi al gidonun biyerine sabitle ama her an çıkabilcek gibi arkadan vurdumu at şişeyi camın ortasına sonra bide cama bak :queen:

Biber gazı derim başka bir şey demem ama önce şişe ile camı aç(!) ve bas biber gazını sonra bas gaza .D

:D:D:D:D:queen::mrgreen:

Bazen aşırı hassas ve gerçekten uzak oluyor aile fertleri.....
Korku her şeyi söyletir bazen ama buna da saygılı olmak lazım.
İşin güç olan yanı, aile bireylerine motosikletin diğer araçlardan daha tehlikeli olmadığına inandırabilmek:wiinkk: Bence kader kişiyi her an ve zaman her yerde takip ediyor:cat: ne zaman neler göstereceğini hiç birimizin bilemeyeceği için, ailelerin bu derece paranoyak ve evhamlı olmaları yersiz sanırım:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar