yollardaki engeller

arkadaşlar ben şu an memleketimdeyim fatsa da dün akşam köyden arkadaşlarla fatsaya inelim dedik bi karadeniz havası alalım neyse aldım arabayı yavas yavas gidiyorum sahilde ortalama 80 km hızla birden taaak diye bi ses ön zıpladı arka zıpladı arabanın torpido gözlük bölmesi açıldı falan (araç kia ceed2013) neye uğradığımı şaşırdım sağa çektim arabaya bakıyorum hiç bişey yok :s arkaya doğru yürüdüm arabayı sağa çekip bir baktımki yolda taş deil kaya parçası mübarek aklıma ilk gelen ya motorlu biri buna denk gelseydi :s şehirler arası yol sonuçta :s bu gibi durumlarda nasıl kurtarıyosunuz motoru hatta kendinizi :s o taşı oraya bırakanlarn ben ... çokta trafik vardı araçlar hızlı orta şerite çıkıp alamadım o taşı inşallah motorlu bi arkadaşımıza denk gelmemiştir tek dileğim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklette zaten en önemli şey reflextir. İşte tam burada reflexler devreye giriyor kaya falan değilde köy yolunda falan çok kaplumbağadan kurtuldum :)

görürsek paniklemeden yavaşlayıp sal-sol yapıp geçiyoruz.
en kötü ihtimal dalıyoruz.
arada gündüzleri görürsem durup kenara çekerim yolda kutu vs oluyor veya taş kesek. ama dikkat yahu. yapcak bişi yok.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hiç fren yapmayı düşünmeden kaçmayı düşünürüm ben geneldede bişey olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar