Yollarda Ölmek İstemiyoruz Mitingi,mezarlık ziyareti fotografları,duygu ve düşünceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihan Işık olarak ''mynet habere'' bu miting ile ilgili güzel bi e-mail gönderdim İnşallah ciddiye alırlar ve Miting haberini koyarlar..
Aslında haber ajanslarının hepsine yazmamız gerekiyo ben bugün elimden geleni yapıcam.. ''Acaba devletmi tehtit ediyo bunları koymayın moto haberlerini diye anlamadım gitti :)'' ( bunu emailde yazmak istedim ama yazamadım malesef )

sayamadım ya vızır vızır Allah tan büyük bi kaza olmadı..
Allah bizleri korusun

miting alanına girişte karınca sürüsü gibiydik. ufacık 2 tane girişten herkes teker teker geçti, çıkış da aynı şekildeydi. hiç kaza olmaması mükemmel :)

derkunt bey'e fotoğraflar ve video lar için teşekkürler. bu anlamlı günü ölümsüzleştirmiş.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mitinge yetişemesek de Onurumuza mezarı başında bir dua edebildik en azından :pale: Umarım miting az da olsa ses getirir..

Miting hayırlısı ile amacına ulaşacak ..
Arkadaşlara teşekkür ederim ben her şey için ..

çok anlamlı bir mitingti, onur arkadaşımızın kardeşinin hala motor montu giyiyor olması ve ailesinin 2 tekere düşman kesilmemesi beni çok etkiledi kimin başına böle bi olay gelse eminim ailesi motoru yakardı.Cesaretinden dolayı kutluyorum kardeşimizi.ben saati yanlış hatırladıgım için çok erken orada bulunmak zorunda kaldım ve mitingten sonra direk kurye arkadaşlarla onur un mezarına gittik ve o anlamlı dua için kurye arkadaşıma çok teşekkür ederim.ve son olarak onur kardeşimizin fotorafını aldım saklıcam..Allah rahmet eylesin ruhu şad mekanı cennet olsun.

bunlarda benden ya ben fazla çekmedim telefonla güzel çıkmaz diye :(

goruntu1263gy1.th.jpg

Super Moderator
dünkü mitinge katılan katılamayan yüreği bizle olan tüm motorcu dostlarımıza teşekkür ederim
Onur kardeşimizin ailesinede bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu gösterebildiysek ne mutlu bize

bendeki bi kaç resim

Beraber motor sürdüğüm katılan herkese teşekkür ederim. ancak şunu sormalıyız, festivallerde de bu kadar katılımlar oluyor, o kadar fazla bir katılım olamadı 500 motorcu ancak vardık ve en önemli soru bizi farkettiler mi? Bariyerler ile ilgili hatalarını kabul ettiler mi? Düzeltecekler mi? Başbakanın güzergahı diye toplu çıkışımıza izin bile vermediler, bence bizi hala farketmediler, şehrin göbeğinde eylem yapılmalı ve o kadar çok motor olmalı ki, trafik kilitlenmeli, 30 sn lik haberlerle geçiştirmemeliler, tüm haberler bizim üzerimize olmalı, köşe yazarları yazmaı, baskı olmalı, ama maalesef miting için bile bence yeterli katılım sağlanamıyorken isteklerimizi kabul ettirebilmek, farkedilebilmek çok ama çok zor....

Üzgünüm...

herkesi canı gönülden tebrik ederim.
kadıkoy deki buluşma yerine geldim. Tam gitmişsiniz ben gelmişim geri döndüm
kırgın oldugum birileri var ama olsun önemli degil umarım amacımıza ulaşmış oluruz.

herkesi canı gönülden tebrik ederim.
kadıkoy deki buluşma yerine geldim. Tam gitmişsiniz ben gelmişim geri döndüm
kırgın oldugum birileri var ama olsun önemli degil umarım amacımıza ulaşmış oluruz.

herkezin yüregine saglık inş böyle kalabalıklar da amaç başka olur :rendeer:
ayğül çüm sordum seni yetişemişsin heralde kimseye kırılma şindi birlik olma zamanı güzel vesilelerle bir araya gelelim inş:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

merhaba arkadaşlar dün önemli bir miting geçekleşti umarım amacına ulaşır fakat mitingde istedigimisin gerçekleşmesi için birilerinin ölmesini beklemeden sesimizi yükseltmeye devam etmeliyiz inşallah amacına ulaşır demeden amacına ulaşması için bu tür mitinglerin hatta daha büyük işlerin gerçekleştirilmesi gerekir çünki bu ülkede motorsikletlilere serseri gözü ile bakan bir çok insan var karşılaştıgım bir olayada motorcu serserinin teki die görücü usulde istenen bir kızı ailesinin vermedigine bile şahit oldum bu düşüncenin degişmeside yıllar alır bence oyüsden biz her fırsatta mücadelemizi sürdürmeliyiz her konuda, halkın önemsemedigini devlet hiç önemsemez çünki bişeler anlatmaya çalıştım ama bilmem başara bildimmi saygılar

Beraber motor sürdüğüm katılan herkese teşekkür ederim. ancak şunu sormalıyız, festivallerde de bu kadar katılımlar oluyor, o kadar fazla bir katılım olamadı 500 motorcu ancak vardık ve en önemli soru bizi farkettiler mi? Bariyerler ile ilgili hatalarını kabul ettiler mi? Düzeltecekler mi? Başbakanın güzergahı diye toplu çıkışımıza izin bile vermediler, bence bizi hala farketmediler, şehrin göbeğinde eylem yapılmalı ve o kadar çok motor olmalı ki, trafik kilitlenmeli, 30 sn lik haberlerle geçiştirmemeliler, tüm haberler bizim üzerimize olmalı, köşe yazarları yazmaı, baskı olmalı, ama maalesef miting için bile bence yeterli katılım sağlanamıyorken isteklerimizi kabul ettirebilmek, farkedilebilmek çok ama çok zor....

Üzgünüm...

Ne kadar katılsam az.. Trafik kitlenmeli herşey dediğin gibi olmalı ozaman 5 motorcu bile olsa yine ses getirir.. :cat:

herkezin yüregine saglık inş böyle kalabalıklar da amaç başka olur :rendeer:
ayğül çüm sordum seni yetişemişsin heralde kimseye kırılma şindi birlik olma zamanı güzel vesilelerle bir araya gelelim inş:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

amaç sesimiz duyulsun artık bizi farketsinler gerisi önemli degil zaten abicim.

kırgınlıklar geçer nasılsa

hava soğuk olsada katılım güzeldi...
umarım sesimiz bir yerlere ulaşır ve bu emekler boşa gitmez...
gelen ve gelemeyipte destekeleyen herkese teşekkürler::biggrinn::biggrinn

Ölen arkadaşlara allahtan rahmet dilerim. Aslında gönül isterdiki hiç ölüm olmasın. Ama ne yazık ki her canlı bir gün ölümü tadacaktır. Yinede Önlem her şeyin başı. Halkına duyarsız milletvekilleri oldukça, Fizik yasalarını unutmuş mühendisler oldukça, Partizan tutumlarla işe göre adam değil adama göre iş prensibi oldukça bizler daha bu tarz olayları çok yaşarız. Ve duyarsız Milletvekilleri, Belediye Fen işleri sorumları sayesinde daha çok hayatın sönüp gitmesini duyar ve yaşarız. Ben bir ölümcül kazayı sadece elimin parçalanmasıyla atlattım. Bazı sıyrıklarla... Artçımın burnu bile kanamadı. Bu benim motcross deneyimim ve 36 yıllık motosiklet yaşamım sayesinde oldu. Ama ben bilinçsiz acemi bir sürücü olsaydım. Benimde ölüm haberim medyalarda yer alırdı. Düşünün ki Yol ortasına rogar kapağı koyacak kadar salaklar var bu ülkede. Telefon hattı kapağının yolun ortasında işi ne? Adana da parklar yeşil alanlar yapılır. Her mahalleye yüzme havuzu yapılır. Fitness parklar yapılır ama ne hikmetse Yollar berbat halde bırakılır. Abartılmış Kaldırımların arasında ucube caddelerle tırmalar durursunuz. Bariyer yapsalar muhakkak en aptalcasını yaparlar. Bizim ülkemizde insan hayatı ne kadar değerli ki... İşte bu hesapsız kitapsız iş yapma mantığı hakim oldukça daha çok giyotin gibi bariyerler yapılır bu ülkede. Dünya da kaç ülkede " Çimlere Basmayınız" Çiçekleri koparmayınız" yazıları var acaba? Adam uyarı levhasını mıcırlı yolun hemen başına koyuyor. Farkettiğinde çok geç oluyor tabii... Baştan hazırla kardeşim. Ama biz ne otomobil kullanma nede trafik kurallarına uyma etiğine sahibiz. Bu nedenle arekadaşlare her şeyin başı bilinç ve eğitimdir. Birde insan olma etiği tabii...

bende orada olmak isterdim ama , olmadı.
Fakat resimler ve videolar da pek fazla kimse göremiyorum.Sanki sadece bizler konuşup , bizler dinledik...

Onur SUAL ve ailesinin yanında olduğumuzu gösterdiğimiz ve biz motosikletçilerin güvenliği için yapmış olduğumuz bu organizasyona katılma şerefinde bulunan tüm arkadaşlarımı can gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum.
Sıcak ve samimi ve sempatik MT grubunada ayrıca teşekkür ediyorum.
Fuarda tekrar görüşmek dileği ile

Bugün mitinge gelip yüreğiyle yanımızda olan arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ederim.iyiki yanımızdaydınız.umarım Onur'umun başına gelen olay son olur ve kimsenin canı yanmaz.derkunt abi ve alper'e ayrıca teşekkür ediyorum.tekrar geldiğiniz için çok teşekkürler.

mCk

Bunlarda eski üyemiz JeopardY nin makinasından çıkan fotoğraflar kendisi bana yolladı sizinle paylaşmam için.. Mitingle ilgili tüm fotografları rapidshare sitesine atmıs kendisi cok fazla oldugundan.. bir kaç tane örnek fotoğraf ve diğer tüm fotograflar için rapid linki aşağıdadır. Miting sonrasında gidilen yemek ve cafe fotograflarınıda en kısa zamanda yollayacak burada paylaşmak için.

Anadolu yakasında toplanış anı

dsc00901oc9.jpg

Ömür Plaza önünde toplanış anı

dsc00914te2.jpg

dsc00923dn8.jpg

Miting alanı Kazlıçeşme

dsc00932er9.jpg

dsc00984cr0.jpg

dsc00971rc9.jpg

dsc00929kd0.jpg

Kabristan ziyareti

dsc01011xb0.jpg

Onur Sual Arkadşımızın kardeşinin konuşma anı

dsc00990zy1.jpg

Ve daha birçok fotograf bu linkte. Çok fazla oldugu için zipleyip rapide yükledim fotografları.

http://rapidshare.com/files/192952151/fotolar.zip.html

emeği geçen herkese teşekkürler tekrar resimler olayı tekrar yaşatmaya yettiyor, bu tip organizasyonlar
ara ara yapmakta fayda var kendimizi hatırlatalım unutmuş olan sürücülere. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar