Yollarda Ölmek İstemiyoruz Mitingi,mezarlık ziyareti fotografları,duygu ve düşünceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkezin emeğine sağlık Katılımda bulunan Tüm arkadaşlara Teşkrüler... Umarım Amacımıza Ulaşırız... Bu arada Videoyuda güzeL çekmişim kapak kapalı dienlere Duyrulur :d

Mersin İl Temsilcisi
hayat ne garip, yüreğim emin olun sizinleydi. o halatlarda 2 can yitirdik, asfaltlarda ise binlerce can verildi. sizin orada can kurtarma, sesimizi duyurma zamanınızda ben nişamnlanıyor ve hayata yeni bir adım atıyordum.

hayat gerçekten garip, galiba insanoğlu ölümü nefsine sindiremiyor :(

istanbulda olup bı mıtınge katılmak var...en kısa zamanda ankarada da boyle bı mıtıng duzenlemek lazım...sesımızı duyurana kadar mıtıng duzenlemek en ıyısı sanırım...bas bas bagırmalıyız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet eray gökyüzü asfalt filan çekmişsin işte bişeyler :p

eline saglık eraycım....

Gök yüzü Mök yüzü Ses Var En azından :D karıştıma orasını :D fotoları izlerken video yu açarsınız fotolara efekt qelmiş olur :d

Fotolarda olmasa da videoda başrolü almışım :p

X9 un kornası sağlam ses çıkarıyo bap bap bap :)

Sabah incirlide aranızda olamasam da Zeytinburnunda yanınızdaydım.
Gerçekten katılım çok güzeldi. İnşallar birileri artık birşeylerin farkına varır.

Katılan tüm arkadaşları canı gönülden destekliyor ve teşekkür ediyorum. Umarım bu miting yetkililerin ilgisi çeker.

İki yıl önce meydana gelen motosiklet kazasında oğlu Onur'u kaybeden Baba Muhsin Sual ise motosiklet sürücülerinin bir kaza anında bedenlerini koruyacak bir kaportaya sahip olmadığına dikkat çekti.

Haber7.com haberi bu şekilde geçmiş üzücü haberi yapan muhabir BU kadar işine sahip ve yapılan miting e bu kadar duyarlıymış:pr:yazık çok yazık:pale:

bi metrobüs faciasıda sabah sabah kadıköye gelirken biz yaşıyorduk şerifle köprüden kadıköye gelişte e-5 bağlantısını geçtikten sonra uzun sağ virajda çok güzel bi çukur vardıki bizde girdik erkenden orada olalım derken ve sonuç olarak 2 jantımızda yamuldu 3 saat arama çalışmaları ve 2 2.5 saat tamircide düzeltme çabaları sonucu eskisi gibi oldu hatta dahada iyi oldu belki ama mitinge yetişemedik dolayısı ile ....

belediye o kadar güzel çalışıyorki bizlerin sadece kablolarından değil çukurlarındanda bol bol nimetimizi alıyoruz maşallah...

miting dışında gün içinde heryere gidebildik ama fotoğraf çekemedim pilim bitmiş çünkü kontrol etmedim bende evden çıkarken

geçmiş olsun bende geç kaldım başka sebeplerden dolayı.. Gittiğimde kimse kalmamıştı oliviumun orda kazlıçeşmeyi sordm sahanın ordan sağa dön falan dediler gttm ama malesef yeri bulamadım hiç motorlu görmediğimden miting bitti diyip geri döndüm :(

Derkunt abinin eklediği videoları yeni izleyebildim.

7. videonun, 7.-11. saniyeleri arasına dikkat edin.
http://www.motordelisi.tv/video/267/1-Şubat-2009-Motosikletleri-FARKEDİN-7

Konvoyun arasına dalan öküzün sağa girişi, yeni bir facianın nedeni olabilirmiş.:cyclopsan :pr:

9azeap.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım çok güzeldi,umarım son olur ve ilgili yerlere mesajımız gitmiştir..
mezarlık ziyaretine katılamadık,duvalarımız onlarla.
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.

arkadaşlar hepinizin eline yüregine saglık

Evet arkasında kalan grup icindeydim.kamerada gorundugunden daha tehlıkelı bir geçiş yaptı :(

Arabanın önünden geçtiği motosikletli arkadaşlarda fazla tepki göstermemiş başka araçlardan tepki almamak için.. HArbi helal olsun daha napalım bu kadar iyiyiz ama kimse anlamıyo !!
öküzlerede haksızlık edilmiş bence bu 4 tekerdeki başka bişey ! töbe töbee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar