Yollar makyajla renklenecek!

İyide türkiyede doğru düzgün yol yokki neresini boyayacaklar belki çukurların etrafını işaretlemek için kullanırlar kırmızı renkli çukur çok derin mavi renkli çukur normal sarı renkli çukur eh işte v.b.

tamamiyle doğru bi söz söylemişsiniz.Bugün yarım metrelik çukura düşmekten kılpayı kurtuldum. ben geçtim ama başkası düşmemiştir inş. yarın görücem bakalım.:pr:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
her kuşu şey ettik, bi leylek kaldı.:pr:

Hey yavrum be yurdum karayolları işletmeciliği

öncelikle bi heves boyanır sonra yolda bozulmalar çukurlar oluşur o zamanda o rengte boya bulunmaz ve şaçmalamaca başlar çukurlar farklı renk o başka renk en son boya kalmaz boyaya ayırcak bütçe kalmaz zifte dönerler:mrgreen:

ödediğim vergilerin hesabını versinler önce bana.
Tabi önce sormak lazım ki hesabını versinler. Yoksa bu rüyadan (kabus) bir türlü çıkamıycaz. Yaşasın 'american tax payers'.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem Aysel Alp;
sen nerenin gazetecisin bacim?:pr:
Bizim MT'nin uyaniklarini bile tongaya dusurdunya helal olsun.:p

Arkadaslar;
haberi bir okuyun ne yaziyor?
Basligi okuyup yorum yazmissiniz.:cherry:

Ama yorumlar hosuma gitti.:mrgreen::bounce:

Arkadaşlar bu boyalar motosikletde viraj alırken veya normal ilerlerken yol tutuşunu etkilermi sizce :S Sonuçta badana boyası degilki :S

Moderatör
Sarı Lacivert yapsınlar, yada kırmızı olsun 10 lira fazla olsun :p

Yol yapsanız ne olacak? Etrafını güzelleştirseniz ne olacak? Müteahhit kötü, ucuz malzeme kullanacak, denetçi rüşvetini cukkalayıp beş para etmez yola onay verecek, 15 ton taşıma haddi olan kamyoncu Ahmet amca, mazot 2.5 lira olduğundan bir kamyon lastiği 1000 lira olduğundan mecburen 30 ton saracak kamyona. E o yol kışın bir de buzlandı zaten müteahhitin kendine benzeyen adi malzeme çatlayıp çukurlar oluşmaya başlayacak. İşin özü, ne renk yaparsan yap, sağlam yap, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çakallara yedirme.

göz boyamayı geçsinler önce insan hayatını düşünsünler mıcırlara ve katil bariyerlere bir çözüm bulsunlar.

adamlar ihale-şirket üzerinden nasıl para calıcaklarını şaşırdı.. :farao:
200 milyar dolar..................
acaba o turuncu renk altın suyumuymuş cok merak ediyorum..:farao:
yazık yaa memleket ne haldeyken bide dalga gecer gibi yol makyajlicaz diyolar, insan bare fakire 3-5 aş evi, iş imkanı sunar 200 milyar dolar oraya gider gösterir.. Ne hallere düşmüşüz hey yavrum hey..

jr.

Katil bariyerleri de pembeye boyayıp fiyonk taksınlar da korkmayalım.

Ne yani şimdi dünyada böyle birşey ilk bizimkilerin mi aklına geldi? Adam fısıltılı asfalt yapmış, bizimkiler dünyanın parasını dökecek sadece yolları boyamaya.

Resmi ve başlığı görünce, "Oha! Dalgamı geçiyorsunuz, mor yol mu olur resmen kazaya davet!" diye gözlerim açıldı ama içeriği okuyunca anladımki pek resimdeki gibi değilmiş, kendime geldim sonra. :p
İyidir iyidir süslesinler azıcık yolları. Börtü böcek yeşşillik hafiften renklilik görsün gözlerimiz. Çoğu yollar hakikaten çok sıkıcı, insanın uyumaması elde değil. Belki böyle uyku bile önlenebilir.

15 sene önce yaptığımız bir tatil yolunda kiremit rengi asfalt görmiştüm hemde Türkiyede:cyclopsan

gereksiz mi, değil mi bilemem ama yapıldıktan sonraki görüntüyü şimdiden tahmin edebiliyorum. Bi sürü fren ve pati izleri :mrgreen:

hayırlı olsun o zaman benzine zam gelecek tekrar,ya da köprüye :queen: ne alaka dimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:farao:Guzel yurdumda bumu kaldi yapilmadik:farao:
once bu parayi istihdam icin ayirsalar bir iki ihracat fabri,kasi filan ne biliyim...

Yollarımızı çukursuz, katil bariyersiz, saçma sapan hız kesme tümseksiz hale getirsinler, makyaj istemeyiz, ülkemin yolları makyajsızda güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar