yoldaki yağ sonu bariyerlerde bitti (altınşehir)

geçmiş olsun..

ben bu gibi şeylerden çok fazla şehir içi sevmem ve binmem zaten

gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız,
en azından artık yavas veya hızlı mont ve kask her turlu ıhtıyac...

Levent kardesim cok gecmis olsun. Dun seni ayakta yuzun gulerken gorduk ya gerisi onemli deip. Biran once sagligina kavusmani ve kaldigin yerden devam etmeni bekliyoruz.

Tekrardan gecmiş oldun Levent Ufuk'un dediği gibi seni oyle gormek mutlu etti tez zamanda iyileşmeni dilerim.

geçmiş olsun. en azından hastane masraflarını trafik fonundan karşılatabilirsin forumda duyarlı bir arkadaş detaylı anlatmıştı. Yola o yağı boşaltıp hiçbir uyarı, iz bırakmadan giden nasıl bir hayvandır

çok çok geçmiş olsun. en korktuğum şey bu işte.

o yağı oraya döküp gidenin allah bin türlü belasını versin. oraya toprak dökmek çok mu zordu.

bu memlekete şerefsiz ve ruhsuz insanlarla dolu kim ne derse desin.

bir insan bu kadar geniş olabilir mi?

Aynen katılıorum.

çok geçmiş olsun.. tez zamanda iyi olmanız dileğiyle.. inşallah son kazanız olur..

Kardeşim çok geçmiş olsun.Allah korumuş,kimseye denk gelmesin ama çok sakat bu yağ-mazot işi.Dökene yada bırakana beddua etmekle de sorun çözülmüyor.Birçoğumuz motor dışında araba da kullanıyoruz.Bu tip bir durumu nerede görürsek herkesin hemen en yakın birime(Belediye-Karayolları-Polis-Jandarma Trafik vs...) haber vermesi gerekli.Araba ya da motorla seyretmemiz önemli değil,en azından biz motorcular olarak,daha sağduyulu olmalıyız.Daha 3 hafta önce en yakın dostum ölümden döndü Ağva yolunda bu mazot yüzünden eşiyle...

inan bende bilmiyorum emın olamadım bu kadar cok oldugundan sudur dedım gıdıp elıme aldım yağdı.

Aynı hataya bende düşmüştüm, su sandım, suya göre geçiş yapıyordum ama maalesef yağmış ve haliyle kaydım düştüm... Çok geçmiş olsun... Gerçekten ucuz atlatmışsınız...

Çok geçmiş olsun levent kardeşim.Korumaların önemi tartışılmaz,mont ta üzerinde olsaymış sanırım sıyrıksız atlatacakmışsın.

Geçmiş olsun yerdeki yağın tespitini tutturun polis kim tarafından döküldüyse buluyor ve o kişinin sigorta şirketi hasarı karşılıyor aynısı bi arkadaşimda oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar