Çok geçmiş olsun. Montunuz olsaymış muhtemelen kaburganızda da bu kadar büyük bir sorun olmazdı. Yine de Allah korumuş.
Takip mesafeniz azdı herhalde, biraz fazla olsaydı bu kazayı yapar mıydınız acaba?
önde araba durmuştu düşmeden önceki araba sandım sen miydin lan önümdekı araba dedim o sinirle halbuki adam benim için durmuş.
Acaba;
Motorda hasarı sigorta kapsayacak mı?
Sizin hastane masraflarını sigorta kapsayacak mı?
Büyük geçmiş olsun. Ben de hiç beklemediğim bir anda yağ dökülmüş yol üzerinde bulmuştum kendimi. Ufak bir kaza demişsin. Fakat ölümcül bir kaza altatmışsın. Herhalde normal bir hızla gittiğin için sonuçlar ağır olmamış. Göğüs kemiği(sternum) da kırıklar oluştu demişsin. Gittiğim bir ilk yardım kursunda bu kırığın otomobil kazalarında sık rastlanan ölüm nedeni olduğunu söylemişlerdi. Özellikle direksiyon simidinin bu kırığa neden olup kırılan kemik parçalarının da kalbe gide ana damarları parçaladığını söylediklerini hatırlıyorum. Sternum kırıklarında ne yaptıklarını da merak ettim. Seni hemen bırakmışlar herhalde. Karayollarında oluşan yağ v.s. dökülmelerinde hiçbir önlem alınmıyor ne yazık ki. Bizler gördüğümüzde hemen telefon açıp önlem alınmasını istemeliyiz.
hersey bana ait hiç bişey yok karşılanan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
benım ufalanan parcalarda sıvrı kemık kalmamıs hepsı ufalandıgı için yada şans eserı akcıger zarını delmemiş hani milimle kurtarmısım
Bildiğim tutanak tutulmuyor normalde tek taraflı kazalarda. Fakat kaza sonrası polisler geldi mi?
Yola dökülen yağdan dolayı oluşan bir kazadan ötürü, karayolları suçlu değil midir?
Bu haber emsal teşkil edebilir. http://gundem.milliyet.com.tr/karayollari-yag-tazminati-odeyecek/gundem/gundemdetay/05.03.2012/1511188/default.htm