Yolda , Pistte , Offroad da motosiklet sürmek

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Şükrü Şimşek hocamız pistte , yolda , offroad da sürüşler hakkında bir video çekmiş. Değerli bir kaynak .

Sevgilerimle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok aman aman bir şey de anlatmadı, daha doğrusu konuşmadı...
Silah zoruyla konuşuyormuş gibi izlenim verdi bana...
İleri sardırarak bir kaç yerine takıldım..
45.25 te motosiklet kıyafeti tulumdur dedi kapattım... :ROFLMAO: :ROFLMAO:Hoca sanırım motosiklet diyince race motor anlıyor tulum diyor...
O tulumu çapırcılara , krosçulara, scootercılara, enduroculara giydirmeye kalkmasın sakın.. Linç yer bu alemde.. :ROFLMAO:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Çok aman aman bir şey de anlatmadı, daha doğrusu konuşmadı...
Silah zoruyla konuşuyormuş gibi izlenim verdi bana...
İleri sardırarak bir kaç yerine takıldım..
45.25 te motosiklet kıyafeti tulumdur dedi kapattım... :ROFLMAO: :ROFLMAO:Hoca sanırım motosiklet diyince race motor anlıyor tulum diyor...
O tulumu çapırcılara , krosçulara, scootercılara, enduroculara giydirmeye kalkmasın sakın.. Linç yer bu alemde.. :ROFLMAO:

Tamam anladım , hocanın konuşması sıkıcı geldi ve izlemediniz. Buraya kadar hiç sorun yok en doğal hakkınız.

Ama

Aradan 10 saniyelik kısmı seyredip cımbızla aldığınız iki cümleden yukarıdaki sonucu çıkartırsanız büyük ayıp edersiniz.

Sizin anladığınız ile hocanın bütün videoda anlattığı arasında uzaktan yakından bir ilgi yok.

Ya tamamını seyredip ondan sonra yorum yapın ya da hiç topa girmeyin .

Sevgilerimle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam anladım , hocanın konuşması sıkıcı geldi ve izlemediniz. Buraya kadar hiç sorun yok en doğal hakkınız.

Ama

Aradan 10 saniyelik kısmı seyredip cımbızla aldığınız iki cümleden yukarıdaki sonucu çıkartırsanız büyük ayıp edersiniz.

Sizin anladığınız ile hocanın bütün videoda anlattığı arasında uzaktan yakından bir ilgi yok.

Ya tamamını seyredip ondan sonra yorum yapın ya da hiç topa girmeyin .

Sevgilerimle
Tamam ..Senin için o bölümü izleyeceğim.. Tamamını seyredemem zamanımı harcayamam... Anlatımı çok yavaş ve anlaşılabilirlikten çok uzak...
Birazdan yazarım...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de Şükrü Hoca da kameralar açıkken 40-50 km hızla sürüp kameralar kapandığında it gibi yardıran, geçmişinde karanlık bir dönem barındıran hocalardan mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dediğim kısmı tekrar izledim...
Evet , net şekilde motosiklet kıyafeti tulumdur diyor... Tekstiller için iyi şeyler demiyor...

Ama uzun yol yapanlar için 2 parçalı kıyafet iyi olur , yolda tuvalet ihtiyaçlarını rahat giderirler diyor... :)
Başka bir konuşması yok...
Şimdi tomi wolfunü tulumla mı kullanacak ?..
Ben forzaya tulumla mı bineceğim ?..

Bunu hocaya gömmek için söylemiyorum.. Öyle algı oluşmasın...
Herkes bir şey söylüyor, herkes kendininkinin doğru olduğunu savunuyor..
Normaldır, öyle de olmalı...
Hoca da zaten bir ortamda sohbet babında anlatıyor... Ders vermiyor anladığım kadarıyla...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dediğim kısmı tekrar izledim...
Evet , net şekilde motosiklet kıyafeti tulumdur diyor... Tekstiller için iyi şeyler demiyor...

Ama uzun yol yapanlar için 2 parçalı kıyafet iyi olur , yolda tuvalet ihtiyaçlarını rahat giderirler diyor... :)
Başka bir konuşması yok...
Şimdi tomi wolfunü tulumla mı kullanacak ?..
Ben forzaya tulumla mı bineceğim ?..

Bunu hocaya gömmek için söylemiyorum.. Öyle algı oluşmasın...
Herkes bir şey söylüyor, herkes kendininkinin doğru olduğunu savunuyor..
Normaldır, öyle de olmalı...
Hoca da zaten bir ortamda sohbet babında anlatıyor... Ders vermiyor anladığım kadarıyla...
Dinlemedim o kısmı ama tulum derken yarış tulumlarından ziyade Aerostich / Torchsuits tarzı günlük kullanıma uygun tulumlar da var. Motosiklet montuyla pantolonu birbirine bağlanabiliyorsa güzel, bağlanamıyorsa iki parçalı kıyafetle sürüklenmeli bir kazada o montun açılıp göbeğin ve belin asfaltta sürtünme potansiyeli var.

Ha ben tulum almam şu an ama yine eskisi gibi takım elbiseyle işe gitme mecburiyetim olsa ve ev iş arasında motor sürecek olsam belki o zaman düşünürdüm, o da belki..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dinlemedim o kısmı ama tulum derken yarış tulumlarından ziyade Aerostich / Torchsuits tarzı günlük kullanıma uygun tulumlar da var. Motosiklet montuyla pantolonu birbirine bağlanabiliyorsa güzel, bağlanamıyorsa iki parçalı kıyafetle sürüklenmeli bir kazada o montun açılıp göbeğin ve belin asfaltta sürtünme potansiyeli var.

Ha ben tulum almam şu an ama yine eskisi gibi takım elbiseyle işe gitme mecburiyetim olsa ve ev iş arasında motor sürecek olsam belki o zaman düşünürdüm, o da belki..
Deri olarak yok... Ama tekstil olarak tucano da pantollonla montu fermuarla birleştiren dışardan tulum görüntüsü veren takımlar var... Ama fiyatı deri tulumdan pahalı..
Tulumu CBF600F varken giymiştim.. Ter kokusu deri kokusuyla birleşince ortaya iğrenç bir koku çıkıyor...2 ay zor dayanmıştım... Ankarada kızılaya gidip kafede oturamazdık.. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Deri olarak yok... Ama tekstil olarak tucano da pantollonla montu fermuarla birleştiren dışardan tulum görüntüsü veren takımlar var... Ama fiyatı deri tulumdan pahalı..
Tulumu CBF600F varken giymiştim.. Ter kokusu deri kokusuyla birleşince ortaya iğrenç bir koku çıkıyor...2 ay zor dayanmıştım... Ankarada kızılaya gidip kafede oturamazdık.. :)
Abi ben deri montuma bakım yapacağım diye anam ağlıyor, deri tulumu hiç düşünemiyorum. İçi ayrı temizle dışı ayrı temizle, ömür törpüsü gibi :) Allah'tan yazın deri giymiyorum da iç temizlik konusunda sık sık uğraşmıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi ben deri montuma bakım yapacağım diye anam ağlıyor, deri tulumu hiç düşünemiyorum. İçi ayrı temizle dışı ayrı temizle, ömür törpüsü gibi :) Allah'tan yazın deri giymiyorum da iç temizlik konusunda sık sık uğraşmıyorum.
Tulumu ters çevirip makineye atıyorsun..Suğuk suyla yarım saatli programda az deterjanla yıkıyorsın sıkma yaptırmıyorsun makinaya.. Sonra ters şekilde asıyorsun...
Deri yi kimyasallarla temizleyenlerde var..Ama her temizlediğinde rengi soluyor.. Askerde eski kıyafetler kıdem sayılsa da tulumlar iğrenç sayılıyor yaww... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
-de -da ekini doğru yazamayan hoca mı olur ?
Sinirim bozuldu 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tulumu ters çevirip makineye atıyorsun..Suğuk suyla yarım saatli programda az deterjanla yıkıyorsın sıkma yaptırmıyorsun makinaya.. Sonra ters şekilde asıyorsun...
Deri yi kimyasallarla temizleyenlerde var..Ama her temizlediğinde rengi soluyor.. Askerde eski kıyafetler kıdem sayılsa da tulumlar iğrenç sayılıyor yaww... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben deriyi henüz makineye atmadım. Dış temizlik kolay, kışın da kat kat giyindiğim için içe ten değmiyor ama yine de ıslak bez + Febreze kombinasyonuyla birşeyler yapıyorum.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Önemli bir konudur ve ayrıca web ortamında eski bir espiridir bu ek kullanımı.
Paylaşımı siz yaptığınız için sahiplenmiş gibi olmuşsunuz.
Eğitim amaçlı videolardan 1 kişi bile faydalansa büyük iştir. Eklerin önemi kalmaz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla içerik olarak seyretmedim ama bu tonda ve tarzda konuşmayı kimse 55 dk seyretmez. Kafaya silah dayamışlarda, üstüne parasını almışlar gibi bir üslup zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar