Yolda Köpeğe Rastalnırsa Ne Yapılmalı?

motor seven kopektir..
pesinden kosarsa..
sevaptir al artci olarak biraz gezdir ne var yaniii :queen:
heyacanlanmadan suratini sabit tut ve kornaya kesik kesik asil..:cat:

vedat kaya' Alıntı:
motor seven kopektir..
pesinden kosarsa..
sevaptir al artci olarak biraz gezdir ne var yaniii :queen:
heyacanlanmadan suratini sabit tut ve kornaya kesik kesik asil..:cat:

Dostum,
Insallah yararı olur sabit hızda gidip kornaya basmanın.
Cunku otomobilde bu yontem etkili değil.:bounce:

çok basit kaç arkana bakmadan son sürat kaç yada dur bekle olduğun yerde bişe yapmazlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ara gazi verip topuklamak lazım :):queen:

Ben bir belgeselde izlemiştim Adamın biri motorla Afrika turuna çıkmıştı Baştan başa geçecekti Afrikayı Aslanlar saldırmasın diye de motorunun üzerine bir kafes yaptırmıştı Çok komik bir görüntüydü İçinde motor olan bir kafes bozkırda son sürat gidiyor Peşinde de aslanlar...

bazukayı çıkarır köpeğe ateş ederim :queen: ölmezse kaçarım:p

bu başlık mevcuttu. orda benden daha engin bilgiye sahip arkadaşlar olabilir:cherry:

yazın arkadasın mobiletle gidioduk toprak yolda.bi çoban köpegi fırladı bizde ayakları kaldırdık ice arkadaş kökledi gazı gözümü actımda arkaya baktım köpek toz duman içinde görünmüyodu:queen:

motoru durdur sanki sen ona uyuz olmuş gibi yap hoşşt itt falan gibisinden havla baktın olmuyo motorun kilidini falan al eline vur bu saatte bunlar geldi aklıma :pale:

007

Su tabancası taşı... Köpek geldimi sıkarsın bak nası kaçıo itlerrr. :queen:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
ben size dediiiiiiiiim laf dinleyin, köpektir bu istediğini vereceksin, herkes mutlu olacak :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence durdur makineyi,in ve ne derdi varmış bir sor:queen:

baba eger guclu bir kornan varsa basarak hizlan.benim eski kornam kopek havliyordu onun yuzunde hep kopekler kovaladi:p ama baktim fazla iyi olmucak bende otobus kornasi taktim bu sefer kopek gordugumde kornadan zaten korkuyolar saldircak kopek hemen kaciyor:cherry:
jewel.JPG

Bence yavaşla ve dur. zaten köpek kıpırdayan dönen bişeyler olmayınca arkasını dönüp gider. ama sen sakın ondan korktuğunu belli etme ve gözlerine bakma.bide motor üstünden sakın hareket çekme daha fazla kızdırma, unutma hep motorun üstünde olmıycaksın bunun yere inmeside var. Baktın oda olmuyo hep yusuf yusuf, artık önün açıksa bas gaza.:queen:

Herhalde en mantıklısı köpek düdüğünü paralel taktırmak normal korna ile beraber çalsın...

Çocukluğumda bizim kiracının azılı bir kurt köpeği vardı zincirle ağaca takılıydı ana yolda 50-60 yaşlarında bir amca Jawa motorla tabiri caizse Kara Jawa dedikleri motorla gidiyordu köpek adamı 500 metre kovalayıp üstüne atladı adamı yere düşürdü, Allahtan adama birşey olmadı Daha sonra öğrendiğim kadarıyla köpek 1 mahalleyi esir almış korkudan kimse dışarı çıkamıyormuş şikayetler üzerine Belediye
İnfaz etmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar