Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motor seven kopektir..
pesinden kosarsa..
sevaptir al artci olarak biraz gezdir ne var yaniii :queen:
heyacanlanmadan suratini sabit tut ve kornaya kesik kesik asil..:cat:
motor seven kopektir..
pesinden kosarsa..
sevaptir al artci olarak biraz gezdir ne var yaniii :queen:
heyacanlanmadan suratini sabit tut ve kornaya kesik kesik asil..:cat:
Ben bir belgeselde izlemiştim Adamın biri motorla Afrika turuna çıkmıştı Baştan başa geçecekti Afrikayı Aslanlar saldırmasın diye de motorunun üzerine bir kafes yaptırmıştı Çok komik bir görüntüydü İçinde motor olan bir kafes bozkırda son sürat gidiyor Peşinde de aslanlar...
motoru durdur sanki sen ona uyuz olmuş gibi yap hoşşt itt falan gibisinden havla baktın olmuyo motorun kilidini falan al eline vur bu saatte bunlar geldi aklıma ale:
baba eger guclu bir kornan varsa basarak hizlan.benim eski kornam kopek havliyordu onun yuzunde hep kopekler kovaladi ama baktim fazla iyi olmucak bende otobus kornasi taktim bu sefer kopek gordugumde kornadan zaten korkuyolar saldircak kopek hemen kaciyor:cherry:
Bence yavaşla ve dur. zaten köpek kıpırdayan dönen bişeyler olmayınca arkasını dönüp gider. ama sen sakın ondan korktuğunu belli etme ve gözlerine bakma.bide motor üstünden sakın hareket çekme daha fazla kızdırma, unutma hep motorun üstünde olmıycaksın bunun yere inmeside var. Baktın oda olmuyo hep yusuf yusuf, artık önün açıksa bas gaza.:queen:
Çocukluğumda bizim kiracının azılı bir kurt köpeği vardı zincirle ağaca takılıydı ana yolda 50-60 yaşlarında bir amca Jawa motorla tabiri caizse Kara Jawa dedikleri motorla gidiyordu köpek adamı 500 metre kovalayıp üstüne atladı adamı yere düşürdü, Allahtan adama birşey olmadı Daha sonra öğrendiğim kadarıyla köpek 1 mahalleyi esir almış korkudan kimse dışarı çıkamıyormuş şikayetler üzerine Belediye
İnfaz etmiş.