yolda kaldım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamün aleyküm arkadaşlar.bugün ilk motorumu teslim aldım.ilk 5 km herşey güzeldi.taaki yokuş yukarı çıkarken motorum stop etmesine dek.yokuş yukarı çıkarken tam hızımı almıştım ki önüme bir kedi çıktı mecburen hızımı kestim ve tekrar hızlanabilmek için gaza yüklendim ve 2-3 metre sonra motor stop etti.:salut: acaba neden olmuştur ki ?motorsikletler hakkında hiçbir bilgim yok lütfen yardım edebilirmisiniz acill:salut: :salut::salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorun markası modelı ney:silent:

yuh be abı ılk gundemı yaptı yanı..
sanssızlık..atsaydın kafasına aldıgın yerın

Moderatör
Cin midir japon mudur biLmiorum.. Ne oLdugu da onemLi degiL zaten.. Eger motorun vitesLi bir motorsa ve yuksek hizda giderken yava$Layip vitesi kucuLtmediysen stop etmesi normaL.. Eger scooter tarzi vitessiz bir motora sahipsen aLdigin yere biLdir, karburator ayarindan yada herhangi bi ayardan :)

benzini yoktur ya da benzin kapalıdır. durup duruken başka bir nedenle neden stop etsin ki.

Öncelİkle TÜm Üyelere Selam...... Sİteye Yenİ Kayit Oldum .. Motorcu ArkadaŞlarla Ayri Bİr Atmosfer OlacaĞini DÜŞÜnÜyorum....

KANUNSUZ 61' Alıntı:
Öncelİkle TÜm Üyelere Selam...... Sİteye Yenİ Kayit Oldum .. Motorcu ArkadaŞlarla Ayri Bİr Atmosfer OlacaĞini DÜŞÜnÜyorum....

hoşgeldinde:rendeer: ama tanışma bölümüne bi konu acsan meraba die daha ii olur hem herkes seni tanır:cat:

Falla vitesli ise acemisin diecem, eğer değilim diyorsan motorda prob. vardır.

Eğer scooter tarzı otomatik bişi ise osaman kesin prob. vardır.

tekrar marşa bas çalıştır gaz ver gitsin arkadaşım o kadar basit yokuşta istop ettirmeyen acemi sürücü yoktur kafana takma ;)

scooterlar 4 zamnlı olsa bile stop etmez o motor kesin viteslidir

geldim beyler.motorda hiçbir problem yokmuş.buraya yazdıktan 10-15 dk sonra marşa bastım çalıştı. :) benzinda vardı motorda ama neden böyle bişey yaptı anlamadım.:silent: motor scooter. kanuni trex 150.herkese iyi akşamlar:rendeer: kazasız belasız sürüşler:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar