Yolda kaldım

Seyahat halinde iken sorun olmayan motor benzin almak için durduğumda bir daha çalışmadı
1) akü de sorun yok
2) motor arza ışığı yanıyor
3) ateşlemede sorun yok
4) seyir halinde motoru boğma ihtimalim yüksek

Konu Hakkı'nda yardımlarınızı rica ederim

Sym gts evo . Cok teşekkürler . Bu arada belli bi süre bekledikten sonra motor hareket edince çalıştı ancak 30 km gittikten sonra durdurduğumda tekrar aynı sorunla karşılaştım . Ateşleme kaynaklı sorun olduğuna inanıyorum 1 gün bekleticem motoru . Konu Hakkı'nda bilgili arkadaslardan fikirlerini esirgememelerini rica ederim

Hocam ilk önce, bi yağı kontrol et azalma vs. olabilir. Daha sonrasında bujiyi bi kontrol etmeni öneririm.

karbüratörden biraz benzin akıtmak mümkün mü acaba? tahliyesi falan var mı?

DKN

marşa basınca tepki vermiyo mu yoksa veriyo da çalışmıyo mu ? enjektörde tıkanmış olabilir

Gunaydın arkadaşlar . Kontağı çevirdiğimizde gelen bi tın ses var normal şartlarda kesilen ses şimdi kesilmiyor devam ediyor . Bujiden kaynaklı olabilir ancak bujiyi sökme şansım yok ne yapmalıyım

Motosikleti
'08 GTR 1400
Gunaydın arkadaşlar . Kontağı çevirdiğimizde gelen bi tın ses var normal şartlarda kesilen ses şimdi kesilmiyor devam ediyor . Bujiden kaynaklı olabilir ancak bujiyi sökme şansım yok ne yapmalıyım

O motosiklet enjeksiyonlu muydu? Bahsettiğin ses kontağı çevirdiğinde geliyor ve marşa basmak için o sesin bitmesini bekliyorsun değil mi?

starter denilen şeyde arıza olabilir. ismini yanlış yazmış olabilirim. evvelden çalıştırırken tek seferde mi çalışıyordu?
üstteki mesajı okudum sanırım marş rölesinde problem var. dikkate alırsın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar