yolda kaldım yozgat barajında resim çektim bende :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
balığa çıktım motorla benzinde sumu vardı yoksa çinli gazabınamı uğradım bilmom yolda kaldım ateşleme yapmadı motor zevkimde kaçtı olta atmadım bende bi taksi geçti arkasına halatla bağladım döndüm bi kaçta manzara resmi çektim

gün batmaya başlıyordu bende kara kara düşünüyodum

Son düzenleme:
:d yollar sana sen yollara bakarsın çinlimi Allah c.c. korusun aman kardeş hemen eliden çıkarmaya bak git bir tane cbf 150 bak ağzının tadına :d kal sağlıcakla tekrar geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla o cbf150 ile ne yollara girdim varya.Bazen ulen bu motor şimdi beni yolda bırakırsa naparım diye korktuğum anlar oldu.Ancak hiç teklemeden aynen götürdüğü gibi geri getirdi.Saatlerce üzerinden hiç inmeden dinlendirmeden aralıksız kullandım.Hiç bir zaman hararet yapmadı.Sat onu al bi cbf150 tadını çıkar gezmenin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısmetse hyosung alacam ilerde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------

manzara güsel ama demi

Geçmiş olsun.Ben de 2 gün önce benzin bittiği için köy yolunda kalmıştım.Allahtan biraz bayır ittikten sonra, aşağıya kadar motorun üzerinde inmiştim ve benzinliğe yaklaşmıştım.Hava kararmaya başlayınca daha da kötü oluyor doğrusu.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısmetse hyosung alacam ilerde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------

manzara güsel ama demi

Japondan şaşma sakın.Benden sana tavsiye.3-5 kuruş fazla ver ama japon olsun.

benzıne su katıyolar arabalara fazla etkısı olmuyo ama motorlara oluyo gecmıs olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar