- Konu Yazar
3,4 Hafta önce rks 150, 0 aldım benzin göstergeme dayanarak yollarda emin şekilde ilerliyorum düz yolda giderken devir düşmeye başladı dedimki noluyo motormu zorlanıyo vites küçülttüm sonrada istop etti yola çıkmadan öncede motorumu yıkamıştım ilkte onunla ilgili bir sorun olduğunu düşündüm dedim heralde yanlış yıkadım o yüzden sorun oldu marş basıyorum arada motor açılıyo 5m ya gidiyo ya gitmiyo tekrar istop depoyuda sallayınca tık olmayınca dedimki benzin bitmiş gösterge beni aldatmış dedim
r: yaklaşık 800m felan motoru elle götürdüm tabi bu kadar götürmek sorun değilde bi rampa vardı 60 metre felan birazda dik o rampayı elle götürünce resmen bittim kıssadan hisse benzin göstergesine güvenmemek gerekiyomuş. bu arada dicek arkadaşlar için yedekteydi zaten yani yedekteki benzinde bitmiş tamamen 11 litre benzin doldurunca tamamen anlamış oldum
Motorum 350km oldu 500de servise götürcem sizce sorun nedir benzin göstergesin benzin bittiği halde full'e yakın göstermesi
Bunlarda başka zamanlarda çektiğim fotoğraflar sanırım yeni motor alındığında fotoğraf atmayınca kızıyolarmış :mrgreen:

Herkese Merhaba, kazasız belasız sürüşler
Bunlarda başka zamanlarda çektiğim fotoğraflar sanırım yeni motor alındığında fotoğraf atmayınca kızıyolarmış :mrgreen:

Herkese Merhaba, kazasız belasız sürüşler