yolda her daim çok dikkat etmek gerek her an herşey olabiliyor

Motorcu çok hızlı.
Kuşu gördüğü halde hala ayni şeritte ilerliyor, karşıda araba olmadığı halde sollamaya çıkmayıp kuşu sıkıştırıyor.
Üstelik birde elini kaldırmış kuşun aynasına vurmaya çalışıyor sanırım utanmadan.
Ah şu motovlogcular

Yalnız anladığım kadarı ile bu forumda video çeken herkese saçma sapan yorum yapılıyor. Ben bana özel sanıyordum.
Adam keyfi çekmiş koymuş, varsa bariz bir hata yapıcı eleştirilerle adamı yönlendirmeyi dene... Zaten video çeken adamda bundan feyz alır. Gel gelelim ki burada kuşu gördün viraj değiştir diyen adam var yani, gerçekten garip...

Yalnız anladığım kadarı ile bu forumda video çeken herkese saçma sapan yorum yapılıyor. Ben bana özel sanıyordum.
Adam keyfi çekmiş koymuş, varsa bariz bir hata yapıcı eleştirilerle adamı yönlendirmeyi dene... Zaten video çeken adamda bundan feyz alır. Gel gelelim ki burada kuşu gördün viraj değiştir diyen adam var yani, gerçekten garip...
İroninin kelime anlamını bilmeyen de çok var anlaşılan.

Motorcu çok hızlı.
Kuşu gördüğü halde hala ayni şeritte ilerliyor, karşıda araba olmadığı halde sollamaya çıkmayıp kuşu sıkıştırıyor.
Üstelik birde elini kaldırmış kuşun aynasına vurmaya çalışıyor sanırım utanmadan.
Ah şu motovlogcular

lanet olası motorcu :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Ben olsam hızımı düşürür kafamı eğerdim

kafamı eğiyorum zaten ağır çekimi dikkatli izle.ama karganın son ana kadar uçmaması ilginç .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Eldivenin modeli...

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/I7F3EvuU

inandım imkansız değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

arkadaşlar kafa bulup eğlenmiş şakacıktan yani :flower:takılmaya gerek yok bu kadar :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar