Tekmeyle ayna indirmisligim de, seyir halinde ustume kiran araca tekme gecirip kaporta gocerttikten sonra uzayip gitmisligim de var. Bunu ben aslinda utancla soyluyorum cunku karsidaki 4 teker surucusu annesi belli olmayan sahsin aracina verilecek herhangi bir zararin hakli bir aciklamasi olamaz.
Ama ben manyagim eger gozum donduyse tutamiyorum kendimi, bu yuzden de utaniyorum kendimden. Yine de, siz de benim gibi manyaksaniz, kendi caniniza da sebep olmayacak sekilde zarar verin araca. Aynayi indirdikten sonra kacabilecekseniz, veya bu islemi yaparken araba tek kisi oldugundan emin olup devaminda adama girebilecekseniz, ya da seyir halindeyken zarar veriyorsaniz siz ve motorunuzun islemden sonra uzayip gidebilecek sekilde oldugunuzdan emin olun.
Ve bu esnada plakaniz da kapali olsun
Ama ben manyagim eger gozum donduyse tutamiyorum kendimi, bu yuzden de utaniyorum kendimden. Yine de, siz de benim gibi manyaksaniz, kendi caniniza da sebep olmayacak sekilde zarar verin araca. Aynayi indirdikten sonra kacabilecekseniz, veya bu islemi yaparken araba tek kisi oldugundan emin olup devaminda adama girebilecekseniz, ya da seyir halindeyken zarar veriyorsaniz siz ve motorunuzun islemden sonra uzayip gidebilecek sekilde oldugunuzdan emin olun.
Ve bu esnada plakaniz da kapali olsun
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.