Yolcuların önünde otobüs şoförünü öldürdü

Ülke olarak süper bir psikolojiye sahibiz

http://www.haberturk.com/gundem/haber/810492-corumda-kartopu-cinayeti

Ön kapıdan inmesine izin vermediği için şöförü öldürmüş.Akli dengesi yerinde değil belli ki, henüz yakalandığına dair bi haberde yok.
Şöför bir çocuk babasıymış.
Allah rahmet eylesin...

Motosikleti
bmw f650 cs
Hayat şartları bu çarpıklık bölücülük malesef normal insan bırakmadı
Buna benzer olaylar çoğalırsa hiç şaşırmayın

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
buna benzer olaylar ankara nın yenidoğan semtinde senelerdir varki zaten...
o bölgede nerdeyse hergün bir olay olur...o tarafa giden bir otobusun camı çerçevesi mutlaka inik halde gelir...
otobüse binelerin çoğu para mara vermez...kart kullanmaz... şoförde bunun gibi direnirse aynı şey olacagını bildiği için oda hep alttan alır...
o bölgede halk otobüsü süren şoför arkadaşımın anlattıkları bunlar...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yazık memlekete bak !

Allah rahmet eylesin şoföre...

ya allah belasını versın o otobustekılerın ben bısey dıyemıyorum ya valla dıyemıyorum. sınırden gozlerım doldu. allahın odleklerı adamız dıye dolasırlar ortalıkta serefsızler. allah orda öküz gibi bakanların hepsının belasını versın. burdakı olay bıcaklayanda veya bıcaklananda bıtmıyor. adam bellı kı kan kaybından olmus. sonlardakı sahneyı goruyo musunuz ? adamı nasıl hırpalıyor. ya adam canlı olsa oyle cıkarmaya calıssa bıyerını ıncıtır bsey yapar. adam bıcaklanmıs davranıs seklıne bak. tekrar dıyorum allah hepsının belasını versın. ınsallah bıgun bıcaklanırlar bırsey olurda, kendısıne mal mal bakan ınsanları gorurler. serefsızler.

allah rahmet eylesın.

ya ben bu işi anlamıyorum adam bıçağı çekmiş sen sus sesini çıkarma vursun 2 tane gitsin evde çoluğun var çocuğun var yazık vallahi...

Minibüsteki insanlara yazıklar olsun.bi masum öldürülürken nasıl olurda tepkisiz kalınabilir.bunun korkuyla ilgisi yok.başka bişey olmalı.çokmu amerikalılaşıyoruz acaba.

idam olsa böyle olmaz boşandığı eşini vururken veya böyle saçma bir olay için öldüreceğinde aklına gelirde vaz geçer

Hap,alkol,uyuşturucu kullanan adamın aklıma idam cezasının geleceğini sanmam.bu tip insanların normal bireyler olacağınıda sanmam.topluma ahlaken bişeyler verilemediğine göre ceza hukukunun daha katı olması gerektiğini düşünüyorum.şu cinayet olayında sadece bıçaklayanmı suçlu, yoksa minibüste oturup melul melul seyreden insanlarda bu cinayete ortakmı.bi haksızlık görünce elinle, olmazsa dilinle ,hiç olmazsa kalbinle buğz et.diyen hz.Muhammedin ümmetimiyiz.sanmıyorum..bu millet kurtuluş savaşında yedi düvele meydan okudu Atatürkle beraber.çok canım sıkıldı bi çocuk babasız kaldı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adamı çekiştirerek sürücü koltuğundan çıkaranlar bıçak yarasını genişletip daha çok kan kaybına sebep olmuşlar. Yolcuların davranışından çok sürücünün davranışına şaşırdım. İt önce kafasına vuruyor, sonra bıçak çıkıyor, sonra tekrar kafaya vuruyor. Sürücü hala oturmaya devam ediyor bu sırada. Bıçaklandıktan sonra yine oturmaya devam ediyor. Çok acayip. Tekmeyle indir hayvanı otobüsten, bitsin gitsin. Ama o anki durumda olmuyor demek ki.

Allah rahmet eylesin.

yazık be kardeşim yaa tv de seyrettim bende,adamdaki surat surat deilki,belliki bişeyler kullanıyo,böle hayvanlar için cebimde her zaman bir biber gazı bulunduruyorum,sıkacan gözüne bögürsün dursun adi köpek,ne daşlaşacaksın,bir keresinde tekirdaga giderken motor üzerindeyken yanyana durup tartıştıgım adama sıktım küfür edince,aman yarabbi o kadar etkili bişey oldugunu düşünmemiştim,hakkaten iş görüyo..ALLAH rahmet etsin ne diyelim..

Ne cahil milletiz... Bir insan evladı da demiyor ki ulan bu adam bıçaklandı, kanaması olur, şuraya az bastıralım da kanama dursun. Yahu hiçbir şey yapamıyorsan elini koy da kan akmasın. Adam göz göre göre yığıldı gitti yazıklar olsun.
O adam bıçağı çıkardı arkada deliklanlı yolcunun biri otobüsün koridorundan deparı basıp bi uçan tekme yapıştırmadı... Yazıklar olsun be...

Minibüsteki insanlara yazıklar olsun.bi masum öldürülürken nasıl olurda tepkisiz kalınabilir.bunun korkuyla ilgisi yok.başka bişey olmalı.çokmu amerikalılaşıyoruz acaba.

amerıkalılasmakla bence alakası yok bunun cunku amerıkanın cogu okumus ınsanlardan olusuyo ve nerde ne yapıcaklarını bılıyorlar. otobustekılerın nutku tutulmustur beyınsızlerın. 40 yasına gelıp beyınsız olmak da bı ayrıcalık bence.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
katil klasik doğu akdeniz kekosu (ırk ve memleket yazmak istemiyorum) ayrıca kafası güzel yada harman durumda, hareketleri bana onu çağrıştırdı. şoförün 1 silahı olsa korkutmak için ateş etse belki canından olmazdı..

geçen yıl mayıs ayında bir iş için hataya gittim. gece iş uzayında arkadaşla bir fırsatını bulup (gece 1-2 gibi) künefe yemeye gittik, bir parkın içinden geçtik! gençler oturuyor insanlar etrafta marketler açık! şaşırdık! polislerde geziyor kimseye bişey demiyor..

sonra dediler burada kimse kimseye karışmaz pek mevzu çıkmaz dediler bizde imrendik ne güzel dedik.

Ne cahil milletiz... Bir insan evladı da demiyor ki ulan bu adam bıçaklandı, kanaması olur, şuraya az bastıralım da kanama dursun. Yahu hiçbir şey yapamıyorsan elini koy da kan akmasın. Adam göz göre göre yığıldı gitti yazıklar olsun.
O adam bıçağı çıkardı arkada deliklanlı yolcunun biri otobüsün koridorundan deparı basıp bi uçan tekme yapıştırmadı... Yazıklar olsun be...

haklısın o benimde aklıma geldi ama dikkat edersen dışa kanama yok sanırım kalbine gelmiş. zaten millet adamın neden bayıldığına önce anlam veremiyor. ben bile ne ara bıçakladı göremedim.

bir otobüs dolusu ot çöp saman ve bir o..... ç..... yüzünden bi çocuk babasız kaldı...
ah be adam bırak insin gitsin bas gaza devam et...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar