Yola Fırlayan Çocuğa Çarpan Motosikletli, büyük tartışma başlattı

Motosikleti
cbf 150
son noktayı bir baba olarak koyuroum, iki tarafta kusurlu.

saldırgan babad ilk önce çocugunun yanına gidip durumunu kontrol etmesi gerekirken adama dalıyor pek babalık iç güdüsüde yok.

Boş hayatlar boş adamlar işte. Arayollardada benim gibi 30 la gidin :))))

Çocuk motora çarpmış.
Hep beraber yumruk sallayan totoşa girişebiliriz.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Herkes cıkarttığına sahip çıkacak adamcagızın hiçbir suçu yok. Hep böyle mazlum tiplere denk geliyor bunlar. Cocugunun önünde dayagı yer oturur bi gün lavuk

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Ölüsü, dirisinden kıymetli olan güruh var.

Biraz açayım; dirisinde cocuğun kadının falan kıymeti olmaz, hatta çocuğunu suça teşvik eder yaşı küçük, az yatsın diye. Karısına kızına sinek kadar değer vermez ölene kadar doğum yaptırır sağlığını düşünmez, kendi her haltı yer ama namus ağzından düşmez. Ola ki kazara başına bir şey gelsin; o zaman en kıymetlisi olur; kapıda 150 kişi birikir falan...

F54

ne çocuğun suçu var nede motorcunun
dayak atan dingil de yanlış kişiyi dövmüş burada dayak yemesi gereken çocuğun annesi orada lak lak yapacağına çocuğun elini tutması lazım
motorcu arkadaşa ve çocuğa geçmiş olsun
arkadaşlar yollarda denk geldiğiniz insanlarla tartışmayın küfür etmeyin kavga etmeyin eğer size birşey olmadıysa olay yerinden uzaklaşın çok tehlikeli bir zamandan geçiyoruz kimin ne olduğu belli değil bok yoluna gidersiniz.
benim bi arkadaşı müşteriye yolladık geri dönüşte bir motosikletçiye kızıp trafiği karıştıran diğer bir sürücüye küfür etmiş oda bunu yakalayamamış ve gittiği yöne doğru gelmiş olay yeri dükkana 200 mt adam sokak sokak bunu arıyor arabayı tanıyor dükkana dalmış elinde tabanca ile benim dükkan sahibi arkadaşımda silahlı adamı kavrıyor kollarını kıstırıyor dur yapma etme dükkanda bi arbede bende çalışıyorum önüm kapalı olay olduğunu görmedim kulaklık takılıydı neyse bi baktım yabancı adam derken küfür kıyamet vs ben hiç yerimden kıpırdamadım
kulaklığı çıkardım vs küfür eden arkadaş titriyor göt korkusundan diğeri bırakın öldüreceğim bu şerefsizi diye bağırıyor neyse oturttuk adama su verdik vs arkadaşı dükkandan yolladık yani bizim dükkan sahibi arkadaş adamı tutmasa 1 küfür yüzünden biri mezara diğer 24 yıl müebbet

ne çocuğun suçu var nede motorcunun
dayak atan dingil de yanlış kişiyi dövmüş burada dayak yemesi gereken çocuğun annesi orada lak lak yapacağına çocuğun elini tutması lazım
motorcu arkadaşa ve çocuğa geçmiş olsun
arkadaşlar yollarda denk geldiğiniz insanlarla tartışmayın küfür etmeyin kavga etmeyin eğer size birşey olmadıysa olay yerinden uzaklaşın çok tehlikeli bir zamandan geçiyoruz kimin ne olduğu belli değil bok yoluna gidersiniz.
benim bi arkadaşı müşteriye yolladık geri dönüşte bir motosikletçiye kızıp trafiği karıştıran diğer bir sürücüye küfür etmiş oda bunu yakalayamamış ve gittiği yöne doğru gelmiş olay yeri dükkana 200 mt adam sokak sokak bunu arıyor arabayı tanıyor dükkana dalmış elinde tabanca ile benim dükkan sahibi arkadaşımda silahlı adamı kavrıyor kollarını kıstırıyor dur yapma etme dükkanda bi arbede bende çalışıyorum önüm kapalı olay olduğunu görmedim kulaklık takılıydı neyse bi baktım yabancı adam derken küfür kıyamet vs ben hiç yerimden kıpırdamadım
kulaklığı çıkardım vs küfür eden arkadaş titriyor göt korkusundan diğeri bırakın öldüreceğim bu şerefsizi diye bağırıyor neyse oturttuk adama su verdik vs arkadaşı dükkandan yolladık yani bizim dükkan sahibi arkadaş adamı tutmasa 1 küfür yüzünden biri mezara diğer 24 yıl müebbet
Her gün bok yoluna kaç kişi ölüyor bilseler kimseye bulaşmazlar.
Ne bakıyorsun lafına kafasına mermi yiyen adam var.
Belinde silahın olsun arkadan gelip bıçak vuracak bir ton cahille aynı havayı soluyoruz.
Dövüş sporu yapıyoruz 50 kilo velet atar yapsa he deyip geçiyoruz.
Dünya ağır siklet şampiyonu ol bir mermi ve bir bıçak yarası hayatını alt üst eder.
O yüzden en mantıklısı kimseye uymadan basıp gitmek.

F54

küçük bir kavgadan 9.5 yıl hüküm giymiş bi genç var bizim içerde 2 yıl kadar yattı onunla oturup konuşuyoruz bazen aslan da kediye döndermişler
biz normal vatandaş olarak sadece çevremizden sosyal medya dan veya haberlerden duyuyoruz
ama içeriye girenler hapis yatanlar içeride nelerini görüyorlar

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Fırlama nedir? Fırlama kime denir konulu kompozisyon çalışması.
  1. Fırlama : Çocuğun yola çıkarken yaptığı eylem.
  2. Fırlama : Motorcuya saldıran hergele. (Baba olduğunu kesin bilmiyoruz.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar