- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
ben kendimi kamyonun yerine koyup bakınca bir nevi kamyonda haklı, yoldan 150 km hızla birinin geleceğini düşünmemiştir adam ve sonuçta bu adamında gitmesi gereken bir yer var ve ülkemizin yoğun trafiğinde sürekli arabaları kontrol etmeye kalkarsa gideceği yere çok geç varır.
motorcu kişi yol verip insanlık yaparak büyük taktir kazanabilirdi çünkü belliki o yolda yüksek hız yasak ve düşük hızda da kamyonun öyle çıkış yapması aslında çokta şaşırılacak bir durum değil.
daha öncede söyledim, ben genelde yolda yol veren sürücüler arasındayım. karşılaştığım sürücülere yol veririm çoğu zaman ve şimdiye kadar bir zararını görmedim ve herkese öneririm.
motorcu kişi yol verip insanlık yaparak büyük taktir kazanabilirdi çünkü belliki o yolda yüksek hız yasak ve düşük hızda da kamyonun öyle çıkış yapması aslında çokta şaşırılacak bir durum değil.
daha öncede söyledim, ben genelde yolda yol veren sürücüler arasındayım. karşılaştığım sürücülere yol veririm çoğu zaman ve şimdiye kadar bir zararını görmedim ve herkese öneririm.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.