Yol Tavsiyesi

Merhaba,

İstanbul'dan Ayvalık'a gidecegim onumuzdeki hafta motosiklet ile. hangi rotadan gitmeliyim? osmangaziden ve izmir otobanindan gecmeli miyim? parasina deger mi?
yandex naviye gore
parasiz yol 7 saat surerken, parali yolda 4.5 saat gosteriyor.
parali yolun fiyat tarifesini de anlayamadim izmire gitmeyecegim icin. balikesirdr yoldan cikarsam kac lira odeyecegim anlayamadim.
canakkale uzerinden gecen sene gitmistim. farkli bir yerden gitmek istiyorum o sebeple.

tavsiyelerinizi almak istedim.

not: telefondan yaziyorum, imla hatasi yapmis olabilirim

Motosikleti
Yok
Merhaba,

İstanbul'dan Ayvalık'a gidecegim onumuzdeki hafta motosiklet ile. hangi rotadan gitmeliyim? osmangaziden ve izmir otobanindan gecmeli miyim? parasina deger mi?
yandex naviye gore
parasiz yol 7 saat surerken, parali yolda 4.5 saat gosteriyor.
parali yolun fiyat tarifesini de anlayamadim izmire gitmeyecegim icin. balikesirdr yoldan cikarsam kac lira odeyecegim anlayamadim.
canakkale uzerinden gecen sene gitmistim. farkli bir yerden gitmek istiyorum o sebeple.

tavsiyelerinizi almak istedim.

not: telefondan yaziyorum, imla hatasi yapmis olabilirim

Osmangazi Koprusunden gecip Balikesir Bati'dan cikarsaniz, 190TL. Kopruden gecmezseniz 85TL. Kopruden gecmeden feribot derseniz, feribot tek yon 55TL. Deger degmez size kalmis, ben olsam gecmem kopruden, eski yoldan devam ederim.

Otoyol daha guvenli ve daha hizli ama cok ruzgarli, cok pahali, keyifsiz.

https://isletme.otoyolas.com.tr/?page_id=6582

Luc

Osmangazi Koprusunden gecip Balikesir Bati'dan cikarsaniz, 190TL. Kopruden gecmezseniz 85TL. Kopruden gecmeden feribot derseniz, feribot tek yon 55TL. Deger degmez size kalmis, ben olsam gecmem kopruden, eski yoldan devam ederim.

Otoyol daha guvenli ve daha hizli ama cok ruzgarli, cok pahali, keyifsiz.

https://isletme.otoyolas.com.tr/?page_id=6582

@gurcanozturk çok güzel özetlemiş. Ben tercihimi otoyoldan yana kullanırdım güvenlik kaygıları nedeniyle.

Motosikleti
Yok
@gurcanozturk çok güzel özetlemiş. Ben tercihimi otoyoldan yana kullanırdım güvenlik kaygıları nedeniyle.

Guvenlik konulari sizin tecrubenize, kullandiginiz motosikletin yapisina ve gucune bagli biraz. Eger eski yoldan gidiyorsaniz kamyonlari sollayabilecek misiniz, yokuslarda hangi hizda gideceksiniz vs. onemli.

bursa - karacabey arası girmek zorunda kalmıştım.
küçük cc için fazla rüzgarlı olabilir.
motor + 2 kişi + eşyalar 450 kg de bile salladı bazı yerlerde.

balıkesir gemlik arası 250lik naked motorla 2 kişi 132km/saat'e sabitleyip geldik otobandan. otoban sadece yol çabuk bitsin istiyosanız mantıklı. geçen sene 40 45 tl gibi toplam bi ücret vermiştik otobana şimdi ne kadar olmuştur kim bilir ne zevki oluyor ne konforu. parasız eski yolu öneririm ama radarlara dikkat mustafakemalpaşa'da kuruyorlar genelde.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben olsam Eskihisar'dan feribotla geçip otobana girmeden eski yoldan giderdim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence bu işin en keyifli rotası Tekirdağ-Uçmakdere-Şarköy-Eceabat-Akçay-Ayvalık

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bunlarin hepsinde durup cay icmekten gidecegim yere saatlerce sonra ulasirim :)

Sarkoy sahili guzelmis bu arada.

Bunların hepsinde durup köfte yemelik yerler. :)
Uzun zamandır Trakya'ya gitmediğim belli oluyor herhalde. Gece rüyama köfte giriyor. :p
Memleketimi özledim.

sanirim topculardan yalovaya gecip, ucretsiz yoldan gidecegim. hem istanbul cikisi mola da vermis olurum.
otobandan ve kopruden gecmek isterdim ama yazik o paraya gercekten.
iyi bir firmada iyi bir maas ile calisiyorum ama yine de otobana o kadar para veremiyorum. kimin icin yaptilar o yolu acaba, gerci gecmesek de kendi cebimizden yine cikiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar