Yol sulaması

Arkadaşlar her sabah erenköyden çıkıp eyübe gitmek için 1. köprüyü kullanıyorum köprüyü geçtiğimde zincirli kuyu mecidiyeköy arasında yolları öyle sulamış oluyorlarki neredeyse göl olmuş gibi bu nedir yaa yollar niye sulanır gidin çiçekleri bahçeleri sulayın yol sulamasıda dünyada herhalde bir tek bizde vardır mantığını hala anlamış değilim

Bende anlamadım arkadaş bu işi.Tuzla'dan pendiğe bağlanan sahil yolunda köprünün altından geçtikten sonra tamamen suydu geçenlerde.Allah tan bi tehlike yaşamadım.Artık ezberledim belli yerlerde çok ddikkatli gitmek gerek

Arabalardan sızan yakıt, yağ vb. şeyler kaza tehlikesi oluşturduğu için yıkanıyor yollar arkadaşlar.
Ama yıkama işini abarttıklarının farkındayım

Saygılar

Arabalardan sızan yakıt, yağ vb. şeyler kaza tehlikesi oluşturduğu için yıkanıyor yollar arkadaşlar.
Ama yıkama işini abarttıklarının farkındayım

Saygılar

arabadan sızan yağ ve yakıtı öyle suyla çözünüp temizlenmez aksine daha çok yayılır yola sadece yoldaki çamuru tozu temizlemek için yapılır sulama

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su ile yoğun yağlanma çözülür daha sonra talaş dökülür benim bildiğim.

canerol a kesinlikle katılıyorum. madem çamur kiri temizleyecek gece yapsın tam işe gidiş saatinde yapılacak iş değil bu ayrıca tozu su kiri su götürmüyor daha beter yapıyor ve kuruduğunda gene aynı aynı oluyor

ulem yolun ortasına dikilen börtü böcek çiçek kadar bizi düşünen yok

2 tane k'çı kırık çiçek uğruna sulama yaparken düşüncesizce yolları da ıslatıyorlar sonra da düşüyoruz kolumuz bacağımız yanıyor. Hadi bize bişi olmadı diyelim yazık günah durduk yere motora zarar geliyor. Zaten bu kadar kafasızlığı da ancak bizimkiler yapar ne diyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar