yol seçimi için yardım..

herkeze merhabalar. allah izin verirse ayın 5inde istanbuldan samsunda gitmeyi planlıyorum yanlız hangi yoldan gidiceğimde kararsız kaldım. 2 seçenek var birisi geredeye kadar otobandan sonra samsun erzincan yolundan yani içeri kısımdan gitmek. diğeride düzceden sahil kısmına geçit zonguldak bartın amasra kastamonu inebolu sinop tarafından gitmek. eğer ilk söylediğim yoldan gidersem hiçbiyerde kalmadan bir günde samsuna varmayı düşünüyorum. yanlız diğer sahil yolundan hiç gitmedim gitmemi tavsiye edermisiniz bide sahil yolundan gidersem bir gece bi yerde konaklamayı planlıyorum sizce neresi olabilir. sahil yolu daha zevkli olurmu. ?

hayırlı yolculuklar şimdiden
bence düzce'den Akçakoca konaklamalı ve ya yine Düzce üzerinden Bartın konaklamalı güzel seçim olur.Eger Akçakoca konaklamalı düşünürsen sana kamp için yer tavsiye edebilirim.görülesi çok güzel yerler var Sahil kasabaları boyunca :)
dinlene dinlene gitmek hem motorunu hem seni yormaz ama km mesafen uzar fakat güzel yerleri,doga harikalarını keşfetmiş olursun.
mesela Akçakoca,Bartın,Amasra,Safranbolu,Kastamonu biz çok begenmiştik sana linkini atayım bir bak belki hoşuna gider :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...amasra-safranbolu-bolu-gezi-resimlerimiz.html

ben defalarca samsun a gidip geldim... ilk seçenekte ki erzincan yolunu sana tavsiye etmem.. en güzeli diyer seçenek.... düzce den gideceğin yol..... hemi yol temiz hemi daha güzel....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar