Yol Motoru

o paraya sıfır alacağın çinli sadece ekonomik olur hem konfor hemde performans açısından seni üzer titrer durur buna regal raptorda dahil. 5500tl ye tertemiz daha 10000km yapmamış gv250 alırsın 500 cepte kalır.hem konfor hemde güç elde edersin yol tutuşu iidir hata yapsanda toparlama şansın yüksek kalitesini tartışmaya gerek yok zaten bana göre sınıfının en iisi..500-600 cc lik makinalar uzun yolda iidir süratli gider ama hata affetmez kontrolü zordur tecrübe ister 100 den 500 e zıplamaya gerek yok bence adım adım yürümek lazım alacağın motoru onu daha önce kullanmış birine sor şimdiden hayırlı olsun.

slm herkez fikrini belirtmiş zaten bende 250cc altı bir makina ile rahat edemeyeceğini düşünüyorum. ben ybr 125 ile ist. anadolu yakasından edirneye gitmiyorum. toplam 300 km. çin malı olmayan bir chopper olabilir. nacizane borolli ledow en azından idare eder diye düşünüyorum. yanıltmakta istemem seni.

şimdiden hayırlı yolcuuklar dilerim, yolun açık olsun

hoşuna giderse hyosung gv 250 ya da kymco venox tavsiyemdir.

;Selamlar olsun;
benim motorum SYM HD 200 i evo, ve bu yaz iki kişi + yük istanbul-bozcaada-asos-bozcaada-ayvalık-istanbul-izmir-bodrum-istanbul yol yaptım, öncelikle şunu belirtmem gerekir ki motor gerçekten çok dayanıklı ve bastın mı gitmem demiyor, seramik piston ve su soğutmalı ve otomatik CVT şanzıman, kullanım rahatlığı, yakıt ekonomisi, gibi faktörleri bir araya getirdiğinde gerçekten çok başarılı, ve bahsetmiş olduğun 6,000 tl'lik bir fiyata 1 yaşında az km'li birtane alabilirsin,seni üzmez ve yarı yolda bırakmaz.kısaca belirtmek gerekirsem 7 lt. benzin ile iki kişi ve yük ile beraber ortalama 90 km'lik bir hız ile 220 km'yolu çok rahat yapıyorum ve sırf benim kilom 106 kiloyum, buna rağmen ne rampada ne de düzde sıkıntı yok , bana sorarsan bir incele derim, ayrıca karar yine sana ait saygı duyarım, herkese saygılar, güzel bir gün olsun hepimiz için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar