Yol motoru tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben önümüzdeki ay motor almayı düşünüyorum fakat uzun yol yapacağım için uygun motoru seçmek istiyorum birde kiloma ve cüsseme göre bir motor istiyorum biraz iri olduğum için de motor altım da çocuk kalsın istemiyorum hoşuma giden modelleri aşağıda belirttim sizin de fikrinizi almak isterim birde motora çanta takmak istiyorum buna uygun olmasıda tercihim xmax tarzı motor istemiyorum tecrübeme gelince 16 yaşımdan beri aktif motor kullanıyorum şuan 24 yaşındayım motor üstünde büyüdüm diyebilirim ama vitesli motor tecrübem az onun için düşük cc motor tercih ettim bütçemde 20 bin en fazla ama sizinde tavsiyeleriniz var ise duymayı isterim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için

Yamaha mt25
Kawasaki z250sl
Ktm duke 250
Sym sb250ni

Düşündüğüm modeller içerisinde Çin tercih etmiyorum kıyafetler konusuna gelicek olursak hepsini Temin edicem aynı gün içerisinde kask v.s hepsi dahil

Açıkçası bu motorların hiçbirini uzun yola giderken tercih etmem oturuş pozisyonu için ( uzun dediğim 350 km ve üzeri ) Uzun yola gideceksen alacaksın bir enduro ve ya maxi sukuter. Bunlarla gidilmez mi ? Gidilir z250 sl tercihim olur hatta.
Saygılar.

Açıkçası bu motorların hiçbirini uzun yola giderken tercih etmem oturuş pozisyonu için ( uzun dediğim 350 km ve üzeri ) Uzun yola gideceksen alacaksın bir enduro ve ya maxi sukuter. Bunlarla gidilmez mi ? Gidilir z250 sl tercihim olur hatta.
Saygılar.

Suzuki nin çanta durumu nasıl çanta takmak mümkünmüdür z250sl de dahil Ege turu olsun Karadeniz ve Akdeniz turları yapmayı düşünüyorum ileriki zamanlarda uzun yol dan kastım

Mümkündür, yanlara ikili saddlebag; arkaya da büyükçe bir topcase takabilirsiniz.

suzuki inazumayı listene eklediysen bu listedeki motorlar arasında en rahatı odur onu söylim. 180 kiloya yakın ağırlığıyla içlerinde an ağır motor ayrıca. 120 -130 arası stabil gider. çanta da takılır. artçı da rahat eder. yakıt durumunu bilmiyorum ama diğer motorlara göre biraz can sıkabilir mantıken bakıldığında.
bi de suzuki inazumanın f modellerini de çıkardı grenajlı , rüzgarlıklı versiyon. onlar daha bi şekil hatta , şöyle bir resim:
renk-2.jpg

ben oyumu inazumadan yana kullanırım. ben de çok düşündüm bu motoru ama ağır olduğu için istemedim...

sen gidip motora oturup altında nası durduğuna bakmadan buradaki yorumların çok da anlamı yok bence. Mesela iriyim biraz diyorsun z250sl ufacık bir şey. 177'im yakından görünce direk vazgeçtim almaktan. Gw250 İnazuma ve ekstra olarak Crf250l'yi de listene ekle derim. Youtubeda inceleme videoları var onları da izle ve biraz araştırırsan bunların hepsi internette ve forumda mevcut. Armut piş ağzıma düş dersen aldığın motorda hüsrana uğrarsın.

sen gidip motora oturup altında nası durduğuna bakmadan buradaki yorumların çok da anlamı yok bence. Mesela iriyim biraz diyorsun z250sl ufacık bir şey. 177'im yakından görünce direk vazgeçtim almaktan. Gw250 İnazuma ve ekstra olarak Crf250l'yi de listene ekle derim. Youtubeda inceleme videoları var onları da izle ve biraz araştırırsan bunların hepsi internette ve forumda mevcut. Armut piş ağzıma düş dersen aldığın motorda hüsrana uğrarsın.

Zaten bu motorların hepsini incelemeye gidicem bu hafta içerisinde

Yol motoru demişsin ama yazdığın bütün motorlar çıplak model. Rüzgar ve konforsuzluk sıkıntı yaratmaz diyorsan hepsi olur ama o zaman da adı yol motoru olmuyor zaten.

Yol gideceksen rüzgar seni mahveder bu motorlarda ama belki şu inazuma f biraz daha makul olabilir rüzgar olayında... Her şekilde motorları görmeden alma...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

Bide çift silindir tercih et ki titreşim sıkıntın çok olmasın...

Bir ara 500 cc scooter alıp kullandım ön cam rüzgarı öyle kesiyor ki gerçek zevki o zaman aldım motordan

Uzun yolda rüzgar yememen gerekiyor bence ilk kriterin bu olsun

Son düzenleme:
Al bir forza 300 eşek gibi yükle gez bence fiyatlarda düştü 15 e falan var temiz abs li aksesuarlı. Artçı konforu mükemmel zaten alette, ufak bir alet değil zaten, biraz daha konforlu istersen burgman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar