yol kamerası

selam mt üyeleri
aracım için yol kamerası alacağım fakat çok seçenek var ve bir öneri bir yardım kullananlardan yorum alabilirmiyim
böyle orta yollu bir şey arıyorum.

IMK

bu işin kralı go pro dur.ona yakın bedellerde midlanda var..bir marka daha var yanılmıyorsam thomson gibi birşey onuda ben sadece amazonda gördüm..tabii bu son yazdığım kameranın kalitesi nedir bilmiyorum sadece bakınırken gördüm..

Bende bir ara merak sarmıştım. Iyi olanlar bütçemi aştı, paramın yettiği de hoşuma gitmedi.
Orta halli diye değil de para miktarı belirtirseniz daha iyi olur. 100-250 lira veya 250-500 lira gibi.

demek istediğim oto için televizyonda kazalara tanıklık eden :)
slayerrr in dediği güzel fakat motorsiklet için olabilecek bişe :)

IMK

yalnız o modelin iyi olmadığı hakkında yorumlar var bazı sitelerde..bilginiz olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demek istediğim oto için televizyonda kazalara tanıklık eden :)
slayerrr in dediği güzel fakat motorsiklet için olabilecek bişe :)

Neden sadece motosiklet için olsun ki istediğin yerde kullanabilirsin.

yalnız o modelin iyi olmadığı hakkında yorumlar var bazı sitelerde..bilginiz olsun

Tabii ki bir gopro değil ama kesinlikle bu paraya alınabilecek en iyi kamera, 2 arkadaşımda var çekimlerini biliyorum.

haklısın heryerde kullanılır fakat 30 dklık çekim tabi bu arttırılabilir illaki
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-arac-ici-kamera-kayit-dvr-tft-lcd-hd-kalite-46526485
bunun gibi mesela
aksiyon kameralarda ekran yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haklısın heryerde kullanılır fakat 30 dklık çekim tabi bu arttırılabilir illaki
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-arac-ici-kamera-kayit-dvr-tft-lcd-hd-kalite-46526485
bunun gibi mesela
aksiyon kameralarda ekran yok

Ekrana neden ihtiyaç duyuyorsun bilmiyorum ama böyle bir şey alacaksan da bu kötü. Kaç para bilmiyorum ama adam cebinden para bile çıkmadan senin adına dx.com'dan sipariş verecek sadece. Yani alacaksan da direkt dx.com'dan kendin al.

IMK

Neden sadece motosiklet için olsun ki istediğin yerde kullanabilirsin.

Tabii ki bir gopro değil ama kesinlikle bu paraya alınabilecek en iyi kamera, 2 arkadaşımda var çekimlerini biliyorum.

o fiyata gopro olmasının imkanı yok zaten ama fiyat olarak uygun duruyor bakıldığında..peki titreşim anındaki videoları nasıl merak ettim varsa bu video ile ilgili çekim görmek isterim.bende uzun zamandır kamera almayı düşünüyorum..gopro ya kilitlenmiştim almak için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar