Yol eğitimine dair açıklamalı videolar listesi

Ya bir şey diyeyim mi? Videolardan biri benim hergün kullandığım yol.Daha dün kendi kendime dedimki keşke şu yolda motosiklet kullanan birini izlesemde öğrensem.Tam benim yolu kullanıyorlar:) Çook teşekkürler.Çok yardımcı oldu ya...Allahrazı olsun.

Yalnız değilsin kardeşim :)

Merhaba

Ne kadar acınası haldeyim. Biri ile tanıssam ve en çok ne yapmaktan keyif alıyorsun dese, elime kahvemi alıp şuradaki linkleri izlemek en büyük zevklerimden biri desem garip garip bakar. Hadi motosiklet bir nebze makul karşılanır , kurtarıyorda..

Videolar çok hoş , bizle paylaştığınız için teşekkürler

kahve yapıp geleyim kendime, link çok :mrgreen:

Yine her zamanki gibi tadından yenmeyecek bir Zaferce konusu :cat:

Bu konuyu nasıl oldu da kaçırdığımı bilemiyorum.

Öncelikle video'yu hazırlayanlara ve bizimle paylaştığın için sana ayrıca teşekkür ediyorum.

Bulabileceginiz en iyi videolardan biri belki birincisi..

Okan hocaya tesekkurler buradan..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ellerine sağlık sevgili Zafer. :cat:

Böyle faydalı konuların çoğalması dileğiyle, emeğinize sağlık teşekkürler..

Eğitim virajlar tamam herşey güzelde bizim yollarımızin hali ne olacak virajın içinden ne çıkacağı belli olmuyor kocaman bir çukur ile karşılaşa biliyoruz:(

DKN

yanlış biliyosunuz ama sizin suçunuz değil bu. viraja böyle girilir

rossi-759x500.jpg

Çok teşekkürler üstat.

İlk videodan başladım izliyim dedim, müzikler o kadar güzel ki uyumuşum. Eline sağlık.

Sollama https://www.youtube.com/watch?v=owOY5O_zD-k (Alparslan Bulut)

İki ve üç aşamalı sollama için bkz. Motosiklet Yol Sanatı, s.125-126.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

Eğitim virajlar tamam herşey güzelde bizim yollarımızin hali ne olacak virajın içinden ne çıkacağı belli olmuyor kocaman bir çukur ile karşılaşa biliyoruz:(

Zemin ve yol tutuş koşulları, virajdaki kocaman çukurlara girmemenin yolları, hata yapan ve yapabilecek diğer yol kullanıcılarından kendini koruma biçimleri yol eğitimlerinde var. Otoparkta motor yatırıp kaldırma eğitimlerinde o işler yok haliyle.

Sollama https://www.youtube.com/watch?v=owOY5O_zD-k (Alparslan Bulut)

İki ve üç aşamalı sollama için bkz. Motosiklet Yol Sanatı, s.125-126.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

Zemin ve yol tutuş koşulları, virajdaki kocaman çukurlara girmemenin yolları, hata yapan ve yapabilecek diğer yol kullanıcılarından kendini koruma biçimleri yol eğitimlerinde var. Otoparkta motor yatırıp kaldırma eğitimlerinde o işler yok haliyle.

Vurdu gol oldu hehe.O çukurlara gimemenin yolunu biliyorum benim bahsettiğim hızlarda zor biraz o işler

Vurdu gol oldu hehe.O çukurlara gimemenin yolunu biliyorum benim bahsettiğim hızlarda zor biraz o işler

Doğru, sürücünün virajda karşısına çıkacak tehlikeleri bertaraf edemeyeceği hızlarda gidilmesi öğretilmiyor bu yol eğitimlerinde. Daha yüksek hızlarda giderken belki fizik kuralları kazayı kaçınılmaz kılıyordur -yani orada o hızda olmak aptalcadır- belki de o hızlarda giderken bile kurtulmanın sihirli yollarının anlatıldığı benim bilemediğim öğretiler anlatan eğitim yerleri vardır. AEA bilir belki, ona sorarsınız. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar