yol değil patates tarlası(gözükmeyen oyuklara dikkat)

arkadaşlar malumunuz ankarada oturuyorum.türkiyenin pek çok yerinde asvalt bile doğru dürüst yok.ancak ankarada durum biraz daha farklı.
asvalttaki çöküntüler.bunlar ya kalitesiz malzeme,ya zeminin tam oturmaması yada ağır vasıtalar nedeniyle asvaltta meydana gelen çökmeler,veya lambalarda olan tepelenmeler.(ankarada asvaltlarda genellikle koca koca delikler var bunlar gözüktüğünden sorun olmuyor.)
eğer motorunuz benimki gibi bindiğinizde tam tabanlarınız yapışacak şekilde binmeğe müsade etmiyor biraz ayaklarınızı uzatmak zorunda kalıyorsanız dikkat(boyum 174 cm ve cüce değilim.),her an durduğunuz yerde asvaltlla aynı renkte hiç dikkat bile edemeyeceğiniz çukura basıverirsiniz,sonrada bir anda küüt.
tabii diyeceksiniz ki herkes boyuna göre motor alsın.
malum tük milletiyiz bu japonlar kendilerine göre motor yapsa bize alçak gelecek,onlarda avrupayı düşünüp koca koca motorlar yapıyorlar ve belli standrtlarınız varsa tam boya göre motor olmuyor.
ha bu yazıyı bu defa düştüm diye yazmadım bu defa yerdeki çukuru gördüm ve motoru yatırmamayı becerdiğime yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar