YOL ARKADAŞLIĞI

TÜM MOTORCU ARKADAŞLARA SELAMLAR BEN İSTANBUL ÜSKÜDAR DA OTURUYORUM 6 YILDIR 150 ZAT KULLANIYORUM MOTORLA GEZMEYE BAYILIYORUM AMA 6 YILDIR YALNIZ GEZMEKTEN SIKILDIM YOKMU ANADOLU YAKASINDA BANA YOL ARKADAŞLIĞI YAPACAK BABAYİĞİTLER ŞÖYLE İKİ ÜÇ MOTOR BİRLEŞİP CUMARTESİ GÜNÜ Bİ RİVA ŞİLE YADA MUADİLİ Bİ YERLERE Bİ TUR YAPSAK

Kardeşim bende senin gibi tek motora biniyordum denizlide. Denizli MT ye yazdım bana yer söylediler gittim bayağıda kişi vardılar. İstanvul MT kısmına yazarsan irtibata geçebileceğin kişiler çıkacaktır.

Haftasonu başka planım var olmasaydı seve seve katılırdım .Başka zaman inşallah :)

Sen gezeceğin zamanlar özelden yaz atlar gelirim ben :)

Hani gezmiyor musun pazar pazar :)
Herkes ben varım demiş ama aksiyon yok

benim niyetim vardı bu gün için dün akşam burdan yazacaktım isteyen bana katılsın diye ama daha yazmaya fısat bulamadan misafirlerim geldi haber vermeden şimdi onları bırakıp çıksam ayıp olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

ben salı günü çıkıyorum inşallah riva tarafına doğru müsait olan arkadaş olursa beklerim

benim niyetim vardı bu gün için dün akşam burdan yazacaktım isteyen bana katılsın diye ama daha yazmaya fısat bulamadan misafirlerim geldi haber vermeden şimdi onları bırakıp çıksam ayıp olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

ben salı günü çıkıyorum inşallah riva tarafına doğru müsait olan arkadaş olursa beklerim
Bende çengelköyde oturuyorum.
Hafta sonu turlamaları fena olmaz..

Annem "Yabancı amcalarla gezme. Şeker falan verirlerse, alma" dedi, yaaaaa!...

Son düzenleme:
Cumartesi buradan bir kaç arkadaş bi gezi planı yapacağız
Düşünürseniz özelden mesaj atin bahsedeyim

Bakıyorum da hepiniz asya kıtasındasınız... Avrupa kıtasında olan yok mu bende eşlik edeyim. ybr 125 gezilere açık :)

avrupa yakasında olman sıkıntı değilki bi motorcu olarak, hepsi hepsi bi köprüye bakar

Monotonluktan ve sikintidan kurtulmak icin ramazan bayraminda 3-4 gunluk kamp planim var fakat suan tekim. Cb125e motorumla ist/Ümraniye deyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar