Yol arkadaşları aranıyor...

arkadaşlar hafta sonu eğer seferde olmazsam istanbul yozgat yapacağım.. cumartesi sabah 05,00 da pendikten hareket edip otobandan ankara , ankaradan samsun yolu üzerinden elmadağ kırıkkale yozgat a geçeçeğim..şefaatli kasabasında aile ziyareti yapıp pazar günü sabah dönüş yoluna çıkacağım.. pendikten 700 km civarı gidiş 700 dönüş olacak... bana eşlik edecek motorcu arkadaşlar çıkarsa birlikte yol alabiliriz.. gt250r ile gideceğim... ama dediğim gibi uzun yol şöförü olduğumdan sefer e çıkmazsam gideceğim... ankara sonrası yollar çok güzelleşiyor.... hava durumu hata sonu yağmur çamur beklemiyor....

neyleyim yayla otsuz..neyleyim inek sütsüz hacı..vakte göre mesafe bi hayli uzun...

neyleyim yayla otsuz..neyleyim inek sütsüz hacı..vakte göre mesafe bi hayli uzun...

senki otoban fatihi, sen ki soğuk yollarda açan bir çiçek.. bu temiz yaz aylarında bu yolculuktan korkmamalısın..ol bana artçı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------

104 kez bakılmış 2 cevap yazılmış... biride bana ait.. ne güzel...

Kesinlikle yazlık montla akşam seyahat etme, Eskişehir Ankara arası resmen dondum, birde Yozgat'ın Kayseri taraflarına yakınsan Yozgat üzerinden değil Kayseri üzerinden git, yol daha rahat...

Kesinlikle yazlık montla akşam seyahat etme, Eskişehir Ankara arası resmen dondum, birde Yozgat'ın Kayseri taraflarına yakınsan Yozgat üzerinden değil Kayseri üzerinden git, yol daha rahat...

yozgat yolu benim için daha yakın.... ben şefaatlılıyım.... zaten yerköyden sonra şefaatli ayrımı.... mont zaten kıslık ve yanıma her ihtimale karşılık yağmurlukta alacağım...

Haftaya olsa seve seve eşlik ederdim..Malum ay sonu birde kardeşim dediğim kişinin nişanı var..

Motosikleti
VFR1200X
Günaydın;

gt250r nin sizde yakıt tüketimi ne oluyor?

Haftaya olsa seve seve eşlik ederdim..Malum ay sonu birde kardeşim dediğim kişinin nişanı var..

keşke gelebilseydin güzel bir yolculuk olurdu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------

Günaydın;

gt250r nin sizde yakıt tüketimi ne oluyor?

gidiş geliş 150 tl yi ben gözden çıkardım... aslında yakıt biraz bize bağlı... basmayıp dengeli gitmeye bağlı... tek gidersem basarım gibi geliyor ama yanımda arkadaş olursa işte o zaman fotojenik oluyorum....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------

Motorunu satalı baya duygusallaştı bu Sedat, Şiir gibi konuşuyor baksanıza. Özledi sanırım dayısını.

eve kapattı kendini..isyanlarda mı desek, yaşlanıyormu desek, askerlik korkusumu sardı desek bilemiyorum.. gel kafan dağılsın diyorum yok diyor...
sedatla her yola varım ben....:p:p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------

ha bide unutmadan 4 kişi üzerine çıkarsam testi kebabı yemeye geçeceğim... eğer yozgat a gidip te yemeyeniniz varsa çoook büyük kayıp...
damak zevkinin doruklara çıktığı an testi kebabının yendiği andır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar