Yol arkadaşım ve Ben

Öncelikle herkeze merhabalar ve iyi sezonlar...

Uzun zamandır motosiklet.net'i takip etmekteyim.Kısa zaman önce üye oldum,kendimi ve motorumu tanıtabilmek için havanın güzel olmasını bekliyordum kısmet bugüneymiş :)

33bkadf.jpg

50qps7.jpg

6itu6h.jpg

o0719x.jpg

23k2o84.jpg

2qise1h.jpg

Motorun Artı ve Eksileri ;

+ Diğer CUP'lara Göre Görünüşü Daha İyi
+ Kalkışı ve Çekişi Göz Doldurucu
+ Çoğu Cup'ta Olmayan Devir Göstergesi Mevcut
+ Arkada Oturan İçin Ayak Koyma Yerleri Çok Rahat (Resimlerde Görebilirsiniz)
+ Benzin Tasarrufu Süper Nede Olsa CUP
+ 2 Kişi Çok Rahat 2.Viteste Dik Yokuş Çıkıyor

Eksileri ;

- Yedek Parça Heryerde Bulunmuyor
- Yedek Parçanın Gelmesi 3-4 Günü Buluyor
- Garantiye Sadece Motor Giriyor Örneğin Kornanız Bozuldu Bu Parayla

Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar CUP Tarzı Motor Almak İsteyenlerede Yardımcı Olur Diye Yazdım Aynı Zamanda Tanışmak İçin :)

Unutmadan ufak bir'de video...

http://www.youtube.com/watch?v=ifL3lPRUPMI

Son düzenleme:
Güle Güle kullan, Allah sana ve arkadaşına asfalt yüzü göstermesin... Gayet güzel makine...

Çok teşekkür ederim vakit buldukça bol bol motor hakkında tanıtımlar yapacağım.

Vallahi çok hoşuma gitti bu alet benim arkadaşta da var 100-110 görüyor almayı düşünüyorum

:) Diğer cuplara göre çok yakışıklı.. 100 km kaç lt benzin harcıyor [rodajda ama genede sorim dedim :) ] .. tekerin düz bassın..

Yol arkadaşınla edremite yolunuz düşerse bi haber verin :)

Havalar açınca mutlaka edremit, akçay, burhaniye her gün farklı yerlere giderek gezicem.Haber veririm :)

Diğer cuplara göre çok yakışıklı.. 100 km kaç lt benzin harcıyor [rodajda ama genede sorim dedim ] .. tekerin düz bassın..

Öncelikle Teşekkürler :) Evet motor şu anda rodajda o yüzden 50km / 1.2 lt arası yakıyor şu anda normalde yuki'nin sitesinde ve servisin dediğine göre 100 km / 1.7 lt yakması gerekiyor.2500 km'ye kadar böyleymiş.

hos geldiniz aramıza bende bundan almak istiyordum görmek icin 40 km uzaga gittim ve gördüm bizim bi ögrenci yada genc isi =) az yakıt masrafda az cıkarırmıs bunlar . allah kaza bela göstermesin şeytanım satılınca hemen bitane alıcam muhakkak

ve birseyler sormak istiyorum gördügünüz son hız kac ve devir saati nasıl işliyor kaca kadar cıkıyor imkanınız avrsa bi ara yolda giderken videoya cekebilirmisiniz göstergeleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar