Yol Arkadaşı Aranıyor

Selamlar,
Bu tip bir konu başlığının sabitlenerek faydalı olabileceğini düşünüyorum.
(hayal bu ya:)! )

Tarih: 12.08.2016
Rota: İzmir-Yalova
Motosiklet: Honda Forza Nss300
Şehiriçi Tecrübe: 2.500 km
Şehirlerarası Tecrübe: 1.500 km

Aynı tarih için yukarıdaki şekilde bilgileri dolduran arkadaşlarla planlama yapılabilir.

Saygılar

On gün oldu ses yok
Bari tavsiye alalım.. Bu yolu bilenlerden.

manisa, bursa/karacabey ve bursa/mustafakemalpaşa taraflarında radar oluyor, dikkat et:)

Bende ters istikamette yol alacağım :) Cuma akşam veya Cumartesi sabah aksi durum olmazsa.(gebze-edremit)

Radar plakayı görmüyor, nasıl tespit ediyorlar?

Son düzenleme:
Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Biraz ilerde çevirme varsa durduruyorlar.

Çevirmenin dışında,
Yol, trafik durumu nasıl bilen var mı

izmirin asfaltı yazın çok kaygan olur, bi de o sabuncu beli virajlarında dikkatli olmanı tavsiye ederim, asfalt üzerine değişik bi asfalt daha atmışlar, araçlar için yapılmış özellikle, motosikletin lastiklerini perişan ediyor.
ben manisa içinden geçmiştim bi keresinde, yol geniş, gayet güzel ama asfalt ayna gibi, o yüzden çevre yolundan devam etmeni önerebilirim.
bursa ile gemlik arasında trafik olabilir, yeni otobanın bi ayağı gemlikten bağlanıyor.

izmirin asfaltı yazın çok kaygan olur, bi de o sabuncu beli virajlarında dikkatli olmanı tavsiye ederim, asfalt üzerine değişik bi asfalt daha atmışlar, araçlar için yapılmış özellikle, motosikletin lastiklerini perişan ediyor.
ben manisa içinden geçmiştim bi keresinde, yol geniş, gayet güzel ama asfalt ayna gibi, o yüzden çevre yolundan devam etmeni önerebilirim.
bursa ile gemlik arasında trafik olabilir, yeni otobanın bi ayağı gemlikten bağlanıyor.

Teşekkürler
Sabuncubelini kullanmıycam Menemen üzeri bağlanmayı düşünüyorum Manisa'ya
En çok düşündüren rüzgar..
Topcase üzerine bir küçük çanta bağlama ihtimalim var.

Teşekkürler
Sabuncubelini kullanmıycam Menemen üzeri bağlanmayı düşünüyorum Manisa'ya
En çok düşündüren rüzgar..
Topcase üzerine bir küçük çanta bağlama ihtimalim var.

izmirin neresinde oturuyorsun? menemen üzerinden bağlanacaksan eğer bizim köyün ordan da geçeceksin demek, geçerken köye selam söylersin :D

bende pazar günü istanbuldan yalova çınarcığa gitmeyi düşünüyorum belki orda görüşebiliriz

Son düzenleme:

DKN

yine bir konu daha gümbürtüye gitmiş. esasında çok güzel bir konu bu. atıyorum adam ankaraya gidicek motoruyla, benzin masrafını kırışacak birini bulursa buradan onunla gider :)

yine bir konu daha gümbürtüye gitmiş. esasında çok güzel bir konu bu. atıyorum adam ankaraya gidicek motoruyla, benzin masrafını kırışacak birini bulursa buradan onunla gider :)

Esas amaç o değildi aslında ama bu yönde değerlendirmek isteyenler için doğru :) güme gitti
Hayal konunun sabitlenmesiydi temelde :)

Tarih: 10.09.2016 Öğlen 12:00 teker döner
Rota: İzmir (Konak) -Bodrum (Yahşi)
Şehiriçi Tecrübe: 4.500 km
Şehirlerarası Tecrübe: 3.000 km

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Tarih: 10.09.2016 Öğlen 12:00 teker döner
Rota: Konak -Kaş
Şehiriçi Tecrübe: 4.500 km
Şehirlerarası Tecrübe: 3.000 km

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar