Yol arkadaşı aranıyor.İstikamet Bodrum-Aydın

Evet nonstop iki buçuk saatin ardından Aydın'a 15:30 da vardım.Hafif yağmurda ve ılık havada motosiklet zevki bambaşka idi.Şansıma yollarda yapılmıştı ve bomboştu.Kesmedi desem yeridir hala oturamıyorum :)

Aydın merkezde pazar günü ne yapacağım diyen varsa bir görüşelim, konuşalım, zaman geçirelim.Pazartesi istikamet Nazilli.

İyi forumlar.

Bodruma döndünüzmü , sizden ses soluk çıkmayınca sorayım dedim :) Umarım kazasız belasız dönmüşsünüzdür :rendeer:

29.12.12 tarih biraz eskide kalmıyor mu 2013 oldugumuzu sanıyorum da:queen: yksa yanılıyormuyum:pr::pr:
Merhabalar,

29.12.12 tarihinde saat 15:00 da Bodrum'dan Aydın'a nonstop veya isteğe bağlı mola ile yolculuk edeceğim.

Bu zaman diliminde bu güzergahı kullanacak arkadaş var mı merak ediyorum?

Sabit 80 Km hız düşünüyorum.Yol arkadaşı olacak varsa her türlü hız veya başka konuda uyum sağlarım.

Saygılar.:bestmt:

Döndüm işten güçten direk gömüldük.2.5 saat sürdü dönüşte.Yanlız 10 derece fark oldu dönüşte.Giderken soyunmuştum gelirken buz kalıbı halinde düşmeme ramak kalmıştı :queen:

Milasta bir kırathaneye girim dedim.Bulamadım girişte, çok içerideymiş.Direk geldim bende zaten hava kararmıştı.

Ama motosikletimi seviyorum, bu sefer öncekinden daha iyi performans gösterdi.

:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar