vitesli motorsa arka freni basılı tutarak motora gazı vericen kafası öne atarken arka freni bırakacaksın o kadar.
vitesli motorsa arka freni basılı tutarak motora gazı vericen kafası öne atarken arka freni bırakacaksın o kadar.
çözüm budur:queen: deneyerek hemen kaparsın bu işi
debriyajı nasıl bırakırsan motor ona göre hareket edecektir.
motoru al boş bir yer bul - yokuşu olan. pratik yap - videolar var, notlar var. onlardan bir çıkarım yapıp pratik de yaparsan bir kaç saate çözüyorsun işi. ben ehliyeti alırken rica etmiştim - bulduk bir yeri öğretti hoca sağolsun.
Yapan birini bul gostersin kendini videoya cek ogrendikten sonra bak bak gul temiz sistem atla deve bi teknoloji yok yarim debriyaj yarim gaz
Yardimci Olacaksa Eger Youtubedan
ALTIN ELBISELI ADAM- YOKUSTA MOTOR KALDIRMA videosunu izle
Aea nın videolarını izle orda gayet de güzel anlatıyorArkadaşlar selamlar iyi akşamlar vitesli motorda yeniyim de yokuş görünce çok korkuyorum arabalar durmasın diye çünki yokuş ta durunca motoru kaldıramiyorum bunu nasıl çözebilirim
Motor öne fırlamaz zaten frenden geç çekersen stop eder motor birkaç denemede alışırsın. küçük cc sürdüğünü varsayıyorum. Bahçelievlerdeysen gel buluşalım?
Önce düz bir yerde kavrama noktasını öğrenin ve kas hafızasına yerleştirmek için bol bol pratik yapın. Sonra yokuşta vites 1 deyken arka frene basıyorsunuz, kaldıracak kadar gaz verip kavrama noktasına gelip motor ileri gitmek istediğinde arka freni bırakıyorsunuz. Hatayla stop etmesi gibi durumlara hazırlıklı olursanız bir sorun yaşamazsınız.