Yokmu Bunun Bi çaresi!!!

:cat: KAWASAKİ ZX-6R ALDIM GEÇENLERDE AMA BU ALETİN YAKIT GÖSTERGESİ YOK MALESEF, İKİDEBİR DEPOYU AÇIP BAKMAM GEREK YOKSA YOLDA KALIYORUM. YOKMU BUNUN Bİ ÇARESİ Bİ ALETİ TAKILCAK ARKADAŞLAR.
BİDE YEDEK DEPOSU VARMI ACABA VARSA NERDEN KONTROL EDEBİLİCEZ.? BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN CEVAPLARINA AÇIĞIZ.:bounce:

depo altına bi şamandra koyulup gerekli elek. bağlantılarıyla bir ikaz lambası kurulabilir. en azından ben benimkine oyle şeyler yapmayı düşünüyorum. ama çok zahmetli bir iş ve kimse yapmıyo bildiğim kadarıyla.

Dediğin gibi mantıklı ama zahmetli görünüyor. Ya eminim vardır bunun pratik bir aleti en azından yurt dışında kullanıyodur belkide, neyse demekki biz ummaya devam edicez ama belli mi olur bi türk de bulur bunun pratik bir çaresini, biz alıcıları açık tutalım şimdilik.

sana bir numara weriim bir sor büyük motorlarla uğraşan bir motorsiklet tamircisi 0212 2704 22 66 Ercan (cool moto) sana yardımcı olabilir :cat:

depoyu her doldurduğunda km yi sıfırla 1 depoyla kaç km gittiğini ortalama bilirsin reservide kapalı tut her ihtimale karşı
benzin bitmeye yaklaştığında tekrar doldur ben öyle yapıyom .bikere yolda kaldım 3 km kadar itince tlr650 yi artık hiç yolda kalmıyom kulağıma küpe oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
İzini olmadan başka şahıslara ait iletişim bilgilerinin (tel. no. , adres , email.. vb.) forum içerisinde yayınlanması yasaktır...

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
İzini olmadan başka şahıslara ait iletişim bilgilerinin (tel. no. , adres , email.. vb.) forum içerisinde yayınlanması yasaktır...

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Depo musluğuna rezervi olan bir musluk tak, en kolay ve en kesin yöntem. Kendin bile yaparsın...

EN İYİSİ ARA Z-MOTO YU SOR YAHU.
bu kadar kasmaya gerek yok ki...

zx6 da maalesef benzin göstergesi yok , ancak rezerve ile 20km rahat yaparsın. ( tabii reservede kullanıp onuda bitirmezsen )
musluğu ON da kullan olurda kalırsan reserveye alıp , çalıştırıp devam edersin.
Depoyu doldurunca kmyi takip et , basmana göre 180 - 200 km arası yol yapar. Ondan öncede durup benzin alıver bi zahmet.

Rezerv ne arkadaşlar yedek depomu deponun altında bir tur dönen öyle bir anahtar var ama... o mu acaba.

Forumdan Uzaklaştırıldı
En iyisi bu makinayı benzin göstergesiz üretenlere ve satanlara bir veryansın etmek lazım.16--17--milyarlık makina benzin göstergesi yok .:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
gösterge olmayan her motorda muhakkak rezerv vanası vardır. Normal depo bittiğinde bu vana yardımı ile rezerv depo faliyete sokulur. ancak bu deponun gideceği km bellidir .
motora sonradan yapılacak bazı ilaveler garanti şartları dışına çıkmasına sebep olacaktır.
Belli bir kullanımdan sonra zaten motora adepte olacaksın ve depo seni ne kadar götürür bileceksin depoyu deldirmeye falan gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar