Daha konuyu açarken bunları söylicenizi biliyordum.G5 i var kamera alamıyor kask kötü vesayre..Konu bu değil şuan için param yok ve borç ödüyorum bu yüzden alamıyorum kaskı falanda idareten aldım değiştirecem 100 liralık bi kask.Telefonuda babamın faturasıyla almıştım 2 yıl önce..Konu bu değil konu şu bişey denedim ve uğraşarak, zevk alarak bişey yaptım ilk aklıma bu site geldi paylaştım vlog falan çektiğim yok arada böyle takar yavaş hızlarda belki anı olması için çekerim.Sağlamlık olarakta var gücümle sallıyorum kaskı telefon oynamıyor yalnız kafamı çevirdiğimde rüzgar yandan girdiği için yerinden oynayabilir böyle bi sıkıntı var.oda paket lastiği ile falan belki idare eder.Sinek olayınıda biri yoruma yazmış o hiç aklıma gelmemişti mesela.
Yok be hocam şakasındaydım:cherry: Benimde note 5 im var ama hala turk telekomdan ödüyoruz.. Ancak action camlerin belli artıları var. Sallanmaya karşı görüntüyü daha iyi koruyorlar, rüzgar direncine daha dayanıklı, daha ucuz ve pilleri de buna göre yapılmış. Bu iş yapılmış birşeyi almak çok daha mantıklı. Parası birikene kadar 2-3 ay çekim yapılmaz olur biter. Telefon düşerse uğraş dur