Yok mu çırak arayan? Motosiklet tamiri hakkında..

Agv

Arkadaşlar hiç yoktan kendi motosikletimin tamirini yapayım diyorum.. Yani çok meraklıyımdır. :mrgreen: 3,5 bir şeyler kaparım anca debriyaj ayarı, yağ değiştirme, far ve km saatinin ampüllerini, buji değişimi gibi basit şeylerde kaldık. :)

Şaka bir yana herkes elinden gelenin videosunu veya fotoğrafını çekse güzel olurdu veya 3,5 kişi toplanalım bir yerde belli bir ücrete toplu ders alalım. :) Eminim bu konuda meraklı pek fazla kişi yoktur. Hatta hiç yoktur sanırım benden başka. :)

Son düzenleme:
arada yanıma gel sen ıstedıgını sor ben cevaplayayım :)
hemde görntülü yaparak ben sana pek cok seyı ogretırım arada yanıma ugra ;)

valla şöyle düzgün videolar falan atsak ampul değiştircem kafam karıştı s2 mi h4 mü diye

Güzel bir düşünce aslında benımde merakım var. Şöyle merakım var yarın bigün motorda ufak tefek bile sıkıntılar çıksa neresınde ne olup bıttıgını nasıl cozecegımızı anlarız . Keko gibi motora bakmayız :) SOnra gelıp adamın biri bi vidayı sıkıp daha bunu bılmıyon demesın . Bilmemek değil ogrenmemektır ayıp olan :)

Ben sym servisine gidip söyledim hafta sonları ücretsiz çalışırım diye pek ciddiye almadılar :D

Agv

Dediğiniz gibi arkadaşlar servis yağ değişimi için yağ ücreti hariç 20 TL işçilik aldığından beri servise uğramıyorum. :) Elbette ki ekmek götürüyorlar evine kazansınlar fakat çoğu işini doğru düzgün yapmıyor.

Atıyorum;

1.000 Bakımında debriyajı, vidaları kontrol et yazıyor misal bujiyi falan.. Adam sadece yağ değiştirip yolluyor. Ee.. Ben ne anladım bu işten? Aldığı paranın hakkını vermiyor çoğu.

Dediğiniz gibi arkadaşlar servis yağ değişimi için yağ ücreti hariç 20 TL işçilik aldığından beri servise uğramıyorum. :) Elbette ki ekmek götürüyorlar evine kazansınlar fakat çoğu işini doğru düzgün yapmıyor.

Atıyorum;

1.000 Bakımında debriyajı, vidaları kontrol et yazıyor misal bujiyi falan.. Adam sadece yağ değiştirip yolluyor. Ee.. Ben ne anladım bu işten? Aldığı paranın hakkını vermiyor çoğu.

nerde yaşıyorsun istanbul da isen HAREM GARAJ diye bir toplulugumuz var kendi motorumuzun bakım ve arızalarını gideriyoruz yerimiz var 2 senedir. senin gibi düşünüp yazmıştım bu düşünceden yola çıkarak bir araya gelip benim işyerimi genişletip alet edevat tamamlıyarak işe giriştik ve eli anahtar tutamıyan arkadaşlar şimdi motorunu söker takar oldu buyurun gelin sizde.

nerde yaşıyorsun istanbul da isen HAREM GARAJ diye bir toplulugumuz var kendi motorumuzun bakım ve arızalarını gideriyoruz yerimiz var 2 senedir. senin gibi düşünüp yazmıştım bu düşünceden yola çıkarak bir araya gelip benim işyerimi genişletip alet edevat tamamlıyarak işe giriştik ve eli anahtar tutamıyan arkadaşlar şimdi motorunu söker takar oldu buyurun gelin sizde.

hocaaam daha Makineyi 2 ay sonra alıyorum kısmetse ocakda ninja250 . Gelirim yanına ogretırsın işciliği yanlız bayarsın diyim :))

Agv

Dün serkan abinin dükkana uğradım sağolsun kendisi yardımcı oldu bilgilendirdi motosiklet konusunda. Sohbet falan ettik, işinden gücünden ettim.:mrgreen:

Bugün açtığı konudaki kawasaki'nin motoru ile uğraşıyordu. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar