Yok mu bana yardım eden???

Yok mu bana yardım eden??? [askeri bi mevzu =) ]

Bu aralar biraz canım sıkılıyor ne yapacağımıda bilmiyorum. İlk aklıma gelende tabi ki MT oldu.

Yaş 19 bu ayın 10 una kadar hem askerlik için son yoklamayı yaptırmam hemde üniversite tercihlerimi bildirmem gerekiyor. Sorun şu ki bildiğim kadarıyla Üniversitede okuduğuma dair bi belge olmadan tecil işlemi yapmıyorlarmış. Ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum açıkçası.:silent: . Bilgisi olanlar MT ailesi cevaplarınızı benden esirgemezseniz sevinirim,:rendeer:

Şimdiden teşekkürler ederim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok dert edilecek bişey değil kaydını yaptırdıktan sonra gider yoklamanı yaptırırsın bir süre bakaya kalırsın hepsi bu.O kadar çatlak su kaçırmaz.

En iyisi askeriyeye didip danışmak. Gerçi fazla ilgilenmiyorlarmış ama yinede bi şansımı deniyim diyorum. Herhalde yanlış zamanda yanlış yerde topic açtım:silent:

dostum kaydını yaptırdıktan sonra elindeki belge ile sana en yakın askerlik şubesine giderek tecil ettirebilirsin...

BY_SHADOW' Alıntı:
dostum kaydını yaptırdıktan sonra elindeki belge ile sana en yakın askerlik şubesine giderek tecil ettirebilirsin...
İyi hoşta ayın 10 una kadar son yoklamaya gitmem gerektiğini yoksa yasal işlemlerin başlatılacağı belirtilmiş. Kayıtlarada daha çok zaman var:silent:
Yinede cevaplar için teşekkürler:rendeer:

baba dan gerekli bilgileri aldın sanırım msn de.ondan bildilisi yoktur bu konularda.baba ya saygılar.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
evet babaya saygılar hörmetler:rendeer:

Ne babası yaws:silent:
Kimseden herhangi bir ikna edici bilgi alamadım:pale:
En iyisi askeriye ye gidip sormak herhalde. (gitmesem mi acaba:silent: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar