Yok devenin gidonu.....???

Farını gidonun üstüne monte ettirse bari, daha kullanışlı olur.

puhahha.. ben kullandım bunu.. :p o göstergelerde de devir saati, dijital km göstergesi, yol bilgsyrı war.. :queen: ve ayrıyeten bu makinede ABS, hidrolik suspansiyon vb sistemlerde mevcut.. :queen: :cherry:

Km ne yakarki bu? Motoru biraz büyük görünüyor :queen: Bunu da mı A2 ehliyetle kullanıyoruz _???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Klima çift iklimleyicili..Hem önden vurur hem arkadan...:queen: :queen: :queen:

Bunun için virajı kötü diyorlar.Bide 90 dan sonra vibrasyon varmış,eksozu açılınca sesi güzelleşiyormuş.Bu hava soğutmalı olanı imiş.Bilen arkadaşlar söylesin su soğutmalıları daha iyi imiş.Çİn işi.Japon işi.Arap işi.HEbeleb lübeleb leb lüb bülbeb.

heheh abi gulmekten catlayıp kırıldım one ole yau heheh hala guluyorum elıne saglık hehe

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Yanlız ilk başlayanlara göre değil bu, büyük deve. Ufaktan başlayıp yavaş yavaş cc büyütmek lazım :mrgreen:

Khutuck' Alıntı:
Yanlız ilk başlayanlara göre değil bu, büyük deve. Ufaktan başlayıp yavaş yavaş cc büyütmek lazım :mrgreen:

abi onlarda cok kızıyo tururu fılan en ıyısı kucuk cc almamak malum masraı cok olur fazla yakar fılan enıyısı ala bıldıgın kadar ıyı degılmı
almak :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

kac basıyo bir de kac cp (camel pow.) bu yaratık? ustundeki ve yuları tutan dewe arkadaslar da dahil ediliyor mu hesaba?

akaltepe guldurdun yuzumu aksam vakti. :))

bu deve agar abi yani chopper tarzı gibi duruyor o gidon olmamış bence daha caylak tarzı bi model denemek lazım üzerınde daha hoş olur gibime gelıyor

abi bu aletten (veya ne denirse) almak için nereye başvurucaz..
bi yardımcı olbe abi...:queen: :queen:

abi bunda sogutucu varmıya hızlı gittikten sonra (285)fanı çalışıyomu acaba:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: valla gülmekten uykum kaçtı..:queen: :queen:

vedat kaya' Alıntı:
abi bu aletten (veya ne denirse) almak için nereye başvurucaz..
bi yardımcı olbe abi...:queen: :queen:
tamer bak benimde hoşuma gitti tavsiye ediyorsan bakalım zaman kaybı olmasın duruşu iyi ama :mrgreen:

baba peki bu makinayla takasa girsek bayağı takıldım o modele :mrgreen::)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar