Yok Böyle Birşey Hayabusa 150RR ((:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yorumlar İçin Teşekkür ederim..
bunu başka bir yerde gören arkadaslar olmus,
Resim veya bir link filan koyarlarsa..
Tam yandan görünüşünü merak ediyorum :cherry:

Özel yapım arkadaşlar üretilmicek adamın aklına gelmiş yapmış burda bu imkanlar yok olsada çok pahalıya mal olur.

Dikiz aynasından bakıp, ooooo hayabusa geliyor deyip yol vereceksin, sonra yanından geçti mi ŞOK!!! :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dikiz aynasından bakıp, ooooo hayabusa geliyor deyip yol vereceksin, sonra yanından geçti mi ŞOK!!! :mrgreen:

Abi valla Allah muhafaza derim..
Kazaya 1. sınıf sebebiyet.. :D
Kaskın içinde gülgül ölürsün:queen::queen:

konu dışı bölümünde bu sitede var zaten bu resim gene de hatırlamış olduk harika çalışma :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet..
Ordakini ekledim, hata verdi..
Bende tekrar açtım ve diğeride açıldı..
Sonradan Silmek istemedim..
Defalarca söylediniz, baktınız aynı konu girme abi? bakma ?

gerçekten süper çalışmaa hız çetesindeki hayabusa gibi iplerle falan kamyönete bağlamışlar.. filmde yarışa getiriliyodu kamyonette bu fotoda tamiremi gidiyo acaba:queen:

bizim burda ugrasılmaz o motora diyip gecistiriyoruz ama elin adami neler yapıo çin işi pırpırlaraa :) videolarını izlemistım turbolu noslu falan cin mallari gidisleride ınanılmaz izlemek isteyenler
http://www.youtube.com/watch?v=9HoENzPv8Rw linkınden bakabılır yada youtube gırıp puerto rico scooter tuning yazdıgınızda bi dunya vıdeo cıkıyo :wiinkk:

not:bu arada acaba ordan parca getirtebılırmıyızki? :silent: benım motoruda boyle yapsam :p sanırım sadece grenajları aynı orj. motorun turboyu taktıktan sonrakı o basınca dayanabılcegını sanmıyorum :S

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yaratıcı fikir. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim burda ugrasılmaz o motora diyip gecistiriyoruz ama elin adami neler yapıo çin işi pırpırlaraa :) videolarını izlemistım turbolu noslu falan cin mallari gidisleride ınanılmaz izlemek isteyenler
http://www.youtube.com/watch?v=9HoENzPv8Rw linkınden bakabılır yada youtube gırıp puerto rico scooter tuning yazdıgınızda bi dunya vıdeo cıkıyo :wiinkk:

not:bu arada acaba ordan parca getirtebılırmıyızki? :silent: benım motoruda boyle yapsam :p sanırım sadece grenajları aynı orj. motorun turboyu taktıktan sonrakı o basınca dayanabılcegını sanmıyorum :S

çin çan çuna değermi .P

S

Nası bi kalkıştır o öyle yauw!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar