Yok Böyle Bir Kaza

çok ağır bi kaza Allah göstermesin

Son düzenleme:
valla banada inandırıcı gelmedi, haklılar elbette ancak bu sanki biraz reklam kokuyor... genede ne kokarsa koksun kasksız cıkmayalım arkadaslar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaşamaz,yaşatılamaz.......

Kaskın ve motosiklet koruma ekipmanlarının önemini abartı yoluyla anlatmanın bir biçimi sanırım. İyi bir kompozisyon, insanı etkiliyor. Ancak kaza olması! veya bu şahsın eğer böyle bir kaza olduysa, bu pozu verebilecek şekilde olması! hayatta kalabilmesi! sadece fantazidir.
Kim akıl ettiyse helal olsun ama

1.5 hafta önce yaptıgım kazada kask sayesınde hayattayım. Lütfen kaskınızı takın ve full korumayla destekleyin..

bana pek inandırıcı gibi gelmedi...200 km.hızla git tırın arkasına etiket ol bilmem kaç km tır hızıyla sürüklen kask tutsun... sanmam :( ... sanki fizik kurallarına göre bir eksiklik var diye düşünüyorum.... ama ne olursa olsun kask takalım tabi emmniyet şart....

Aynen katılıyorum, face var gibi, 200 km hızla o kamyona girse sadece akfa değil, iliklerine kadar girer o kamyona gibime geliyor, yok tamam kafa girdi diyelim o basınçla ne ciğer kalır ne kemikkk, taktir Allahındır..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vaybe görünce şok oldum ama kaskın faydası işte.Her takmayan ölmücek veya her takan ölmücek diye bişi yok.Hayatta kalma şansın artar hiç olmazsa.Kasksız yolculuğa hayır!

feyk değilse bile hadi kask korudu diyelim o hızlarda göğsünü,mide kısmı nasıl sağlam kalır kesin orada ölmüştür.her zaman full koruma.

2 hafta önce yolumda giderken kaldırıma parketmiş bir araba önüme çıkınca frenleri koydum baktım motor durmicak atladım malesef atladım geldi banada başka bi araba çarptı eğer kafamda kaskım olmasaydı ; arabaların önüne yapışan sineklerden farkım kalmicaktı..
Lütfen kaskınızı takın ! sıcak olsa da, 50 mt'lik yol olsada takın..KENDİNİZ İÇİN TAKMIYOSUNUZ BARİ SEVENLERİNİZ İÇİN TAKIN !

bence b adam yaşamıyor çünkü yaşıyor olsa o şekilde dururken fotosu çekilmezdii...farklı açılardan hemde 100% rahmetlidirr allah günahlarını affetsin. ne diyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar