Yok Böyle Bi Modifiye!!! Herkesin Görmesi Lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değişik bir hava vermiş,herkesin gücünün yettiğine,ha ben beğendimmi hayır orjinal hali daha güzeldir herzaman

yaw sacece renk değiştirmeyle modifiyemi olurmuş , hem orjinal boyasınıda bozmuş enayi , açıkçası o motora hayatta binmem . kankam olan polisler bile bana ceza keser bunla üzerine shubuo'mu oldun die sorarlar :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyini beğenmiyosunuz bu motorun modifiyenin kralı olmuş vayy bee iki sticker iki ampül al sana modifiye ha:queen::queen::queen:

işitsel modifiyeler kazan egzos.... çok iyi yaa :) yurdum ınsanı hint motorlarına cevırmıs mekanızmayı........ :)))

:))) işitsel modifiye.....................

Hakkaten o demek yahu? Benimde dikkatimi bu söz çekti. Ne demek oluyor ki acaba? Aynı zamanda kulağada mı hitap ediyor.

Geri kalanlar için birşey demeyeceğim adam beğenmişki yapmış, sadece tuhaf bir zevki varmış diyeyim...

Terlik moduna getirilmiş ayakkabın ve beyaz çorabınla seni o motorun üstünde düşünüyorummmmmm. da.aaa...aaaaa

( Alay etmiş olmak için değil görsel uyumsuzluk açısından söyledim. Pembe kız rengi ondan yani )

Yurdum insanı işde allah kaza bela vermesin.

big_7129305_1022947_57h7736.jpg

valla ben pek beğenmedim çarşamba günü bende unutmazsam kendim çekip modifiye chopper ekleyeceğim :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar