Yohe Markalı Kasklar

Herkese s.a internette gezinirken yohe marka bi kask buldum fiyatı baya ucuz ve youtube da biraz video filan izledim sizce 200cc için alınır mı? Korunaklı olur mu? Daha önce kullanan tecrübe eden var mı?Testlerine bakılırsa fiyatına göre çok iyiye benziyor.

Kask Linki: https://urun.n11.com/kask/yohe-966-siyah-vizorlu-kask-turanoglu-motosiklet-P123540159

Test Videosu : https://www.youtube.com/watch?v=b2bv_xZMy54

Test Videosu 2 :https://www.youtube.com/watch?v=hv6hvLlvmoI

Fabrikasını filan gösteriyor burdada : https://www.youtube.com/watch?v=yk7UM815dYY

Son düzenleme:
Ben ehliyet kursundayken pistte turladigimizda bu marka kask vermislerdi hocaya sormustum ne markaso diye piyasadaki en ucuz kask demisti pek biseye benzemiyordu ben guvenemem acikcasi

nerden baksan falso. 50 daha koy ls2 al.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

test vidyosunu kaçırmayın. Anime tadında.

Baslangic motoru icin kask diye bir sey yok. Imkanlar dahilinde en iyi kaski almalisin. Ybr'ye binende arai giyebilir 600rr'a binende.

Mt al az daha koyup.

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Başın iki türlü belaya girebilir. Bir alabildiğin en kaliteli kaskı al. İki üzerindeki baskı çok manidar bu günlerde.

arkadaşımla bu tarz bir kask vardı geçen gece önüne köpek çıkması sebebiyle düşük hızda iken düşmüş. hiçbirşeyi yok sadece kask anlını kesmiş 6 dikiş atmışlar.

Ben buna para vericeğime bu kadarda param varsa yani daha üstüne çıkamıyorsam gider ikinci el bir nolan shoei agv artık o paraya ne alabiliyorsam tertemiz güzel bir kask alırdım ister 3 yaşında ister 4 yaşında olsun bilirdimki benim yada artçımın kafasındayken bir şey olursa o almayı düşündüğün kaskdan çok daha iyi korıycakdır..

Benim zaten kaskım varda artçı için bi kask arıyorum aslında.

Benim görüşüm, artçı kaskının daha sağlam ve kaliteli olması yönünde. Taşıdığınız candır, sizin kask korur da artçının kask işe yaramazsa kendinizi asla affetmezsiniz. Artçı için ucuza kaçmayın derim.

Benim görüşüm, artçı kaskının daha sağlam ve kaliteli olması yönünde. Taşıdığınız candır, sizin kask korur da artçının kask işe yaramazsa kendinizi asla affetmezsiniz. Artçı için ucuza kaçmayın derim.

ben onu yazıcaktımda uzatmak istemedim..

konuyu açan arkadaşa yazmıyorum genele yazıyorum sen ölürsen motorda motor sürüyordu öldü derler yani kendi etti kendi buldu derler..

senin yüzünden arkandaki insan ölürse onun vicdan azabı vebali ile artık nasıl yaşarsın bilemem..o arkadaşının ailesinin yüzüne nasıl bakarsın .. yani artçının canı bence sürücününkünden bana görede daha değerlidir..

ben 20 yılı aşkın motor sürerim o vebalden korktuğum için arkama artçı olarak aldığım insanlar çok sayılıdır.. bana bir şey olsa sıkıntı yok arkamdan en fazla motor sürüyordu su testisi su yolu derler.. ama arkamdaki Allah göstermesin artçım ölse ben yaşasam ben o vicdan azabı suçluluk ile nasıl yaşardım bilemiyorum kendimi katil gibi hissederdim herhalde..

Arkadaşım bu konudan o kask için "kalitelidir" yorumu çıkmaz. Dünyanın en güzel kaskı olsa bile kaska en +500 lira vermiş olan bizler 150 liralık kaska "Bir o kadar kaliteli" diyemeyiz. İntihar sebebidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nolan o kadar kötü mü ? :D Bu nasıl bir yorum böyle :D

Ben Yohe'nin 952 modelinin medium bedenini 2 yıldır kullanıyorum. Aldığım zaman bu fiyat aralığında güneş vizörü olan kask yoktu (250) ve aynı fiyat aralığındaki LS2 kasklardan daha kaliteli gelmişti bana. İzmir'de kışlık olarak kullanıyorum bu kaskı, bu sene 3. kışı olacak. Rüzgar izolasyonundan, güneş vizöründen, çıkarılabilir padli olmasından çok memnunum. Eksi yönünü sorarsanız belki ağırlığı diyebilirim çünkü diğer kasklara göre biraz ağır gibi gelmişti bana aldığım zaman, birde özellikle soğuk havalarda ışıklarda beklerken ya da düşük hızda seyrederken buğu problemim oluyordu onu da Raleri Antifog kaplaması ile çözdüm harika oldu. Bu fiyat aralığında kask alacak olursam kesinlikle gene bu modeli alırım.
2E3Erv.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar