Yoğurt Oldu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar geçen gün (aşıgım ne olur yardım edin) diye bi topiç açmıştım allah razı olsun herkez bişeyler yazmış çok sag olun ama iş olmadı kızın çıktıgı varmış anlıyacagınız yogurt oldu ama sizlere çok teşekkür ederim bana kızlar hakkında çok şey ögrettiniz ne yapalım kısmet degilmiş ama siz şimdi bana başka kızmı yok olum diyeceksiniz dogru ama kız çok tatlıydı be abi bu bana çok koydu yaaaaaaa

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Canımcım.....

Her seferinde diyorum ya bu çocuğa mesaj yazsammı diye....Ne biliim kendimi acaip hissediyorum....

Üzülme be gel sana baldızımı vereyim...Resmini yollada....:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çavuşu bilisen :queen: :queen: :queen:
bu nasıl teşkilat yahu :queen:
insan önce başı bağlımı onu öğrenir :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
şimdi raflar gelir sana bi ayar çeker iyiki de olmamış bu iş dersin. hatta kadın düşmanı bile olursun merak etme canım :cherry:

bu konuda sana http://www.hassas.org sitesini tavsiye ederim kadınlar üzerine değişik tespitler var :cat:
biraz sulandırıp yoğurdu ayran yaparsın :)

yoğurt oldu ne demek ben anlamadım. argoda benim bilmediğim bir anlamamı mı var yoksa başka bir espirisimi var

sok kafayı cacık olsun :mrgreen: :queen:

şimdi raflar gelir sana bi ayar çeker iyiki de olmamış bu iş dersin. hatta kadın düşmanı bile olursun merak etme canım :cherry:

koptum şerefsizim...:queen:

ama kankam rafi doğru sölüyo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar