YK150-G ÜSTAD HAKKINDA BİLGİ

YK150-G ÜSTAD motoru kullanıcıları bu motor hakkında bilgi versinler yardımcı olun!

Sikayet sitelerinin birinde okudum bu yuki ustad'in benzin deposu delik cikmis garantiden degistirmemisler de.

yuki bir cin malıdır piyasada daha yeni yeni tutulmaya başladı. motorun servis bakımları biraz agır . WEmotor 4 zamanlı ama 40 km de şişmeyapıyor max sped olarak 100 . başaşa da 130 yapıyor parkındaysanız hep 2000 veya 5000 kmdeki yuki ler satılıktır.

bu tip motorlar alıyosunuz, sonra sefasını süremeden elinizde patlıyor. Bunların sıfırını alacağınıza 2 ci el temiz bi ybr, cbf, tvs apaçhe bakın. Üstad müstad bunların sıfırından daha çok dayanır bunlar. İllaki sıfır olsun istiyosanız ybr tadında salcano wolf var. 2800 tl civarında sıfırı. Onu tavsiye ederim.

Mondial 125MX bu ustad'in arka grenajlar haric aynisi. Bende var yokuslarda biraz bayilsa da pek sikayetim yok. Motor acildikca daha da iyi gidiyor bi subab ayari yapilsa super olacak gibi. Ama bence yuki'nin kalite kontrolu biraz daha zayif, benzin deposu bile delik cikabiliyo.

Mondial 125MX bu ustad'in arka grenajlar haric aynisi. Bende var yokuslarda biraz bayilsa da pek sikayetim yok. Motor acildikca daha da iyi gidiyor bi subab ayari yapilsa super olacak gibi. Ama bence yuki'nin kalite kontrolu biraz daha zayif, benzin deposu bile delik cikabiliyo.

Subap ayarına o kadar güvenme, ben yaptırdım bir değişiklik göremedim hatta sıkı olan subapları normal ayarında sıkınca daha da yavaşladı gibi motor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçiniz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar