Yine zam geldi

Rutin hale gelen akaryakıta zam bugün de gerçekleşti

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), benzinin tavan fiyatına 1 kuruş zam yaptı. 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 3,26 liraya yükseldi.
1 Ağustos-3 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni fiyata göre 95 oktan kurşunsuz benzin 3,25 liradan 3,26 liraya yükseldi. Motorin 2,62 lirada kalırken, kırsal motorin 1 kuruş ucuzladı. Çiftçilerin kullandığı motorin 2,50 liradan 2,49 liraya geriledi.

CİHAN

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/162500-Yine-zam-geldi.aspx

1-3 Ağustos arasında geçerli diyor. Mantığını bilen varsa paylaşabilir mi?

benzine daha çok zam yaparlarsa herkez 150 cc scutra biner :)

ben isterim millet bisikleti ile motoru ile işine gitsiğn gelsin ama bizim mıllet luks düşkünü gidermi hiç ölse sıyah jipi ile gidecek cok lazım ya ben artık herşeyden kuşkulanır oldum trafiği bile düzenlemıyorlarsa daha cok benzın satılsın daha cok parca satılsın diyedır diyorum sadece fikir ama olasılığı bence var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne iş ya 2 haftadır motoruma binmiyorum bugün bindim diye genemi zam yaptılar :D

utansın bu dewletı yonetenler ne dıyelım gorucez secımlerde aynı hatayı kımse yapmaz dıye dusunuyorum bu benım fıkrım

bu ülkeden başka bu kadar imkan olupta bu kadar pahallı vatandaşa sunumu olan başka ülkeler varmıdır yoktur heralde bu ne 1 litre benzin 3.26 olurmu ya bu nedemek arabistanda bi otomobilin litresi 25 30 liraya dolarken türkiyede 250 lira ya doluyor yuh ya ama konuşuyooz konuşuyoz icraat yok yine alıoruz benzin çünkü motora binmek zorundayız ve benzin almak zorundayız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suriyeden kaçak benzin geitrtelim :D serçe ( otomobil ) onların arka tarafı komple bosaltıp depo yaptırıyorlar kaçak benzin geitriyorlar ortalama her arac 350-400 lt benzin alıyor getirip burda satalım :D

araç vergisi indirime girio buna zam gelio...nerden koparacaklarını şaşırdılar

Moderatör
Eşşek olana semer vuran çok olur da bunlar bizi eşşolueşeğe çevirdiler resmen. ALLAH bildiği gibi yapsın hepsini.!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizde böyle..Dünyada varil ucuzlayınca bizde benzin artıyor..... Ters milletiz vesselam... :pr:

sizde benim gibi dizel motor alın diyorum başka birşey demiyorum :p
Ya yeter ne bu zamlar suyla çalışan motor yapsınlar bize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar