- Konu Yazar
Ekipman olarak tek eksiğim bot kaldı. onun eksikliğini vibram tabanlı karrimor outdoor ayakkabısı ile karşılıyorum.
Sağlam bi yapısı var ama düşüşte ne kadar koruyacağını bilmiyorum.
Konu ile ilgili onlarca yazı okudum. YDS DIABLO 11.0 GTX 'de karar kıldım. Çok fazla olumlu yorum var.
Trakyada olan bi mağazaya gittim 44 numarayı denedim. büyük geldi olmadı.43 numara ellerinde yokmuş. elim boş döndüm.
TCX önerdi fakat goretexli ürün 600 küsür, fiyat olarak cazip gelmedi.
YDS yi Elime alıp inceledim, giydim denedim . Bu bot mutlaka korur . korurda kaya gibi..
Trafiği sakin olan Edirne gibi ufak bir şehirde , 125cc motorumu keyif için kullanıyorum.
fakat bu bot ile keyif alabileceğimi sanmıyorum. çok sert kaba, birde yaz faktörü var
Böyle bi kararsızlığı yaşayan arkadaşlarıma sorarım bu durumu nasıl çözdünüz ?
ale:
Sağlam bi yapısı var ama düşüşte ne kadar koruyacağını bilmiyorum.
Konu ile ilgili onlarca yazı okudum. YDS DIABLO 11.0 GTX 'de karar kıldım. Çok fazla olumlu yorum var.
Trakyada olan bi mağazaya gittim 44 numarayı denedim. büyük geldi olmadı.43 numara ellerinde yokmuş. elim boş döndüm.
TCX önerdi fakat goretexli ürün 600 küsür, fiyat olarak cazip gelmedi.
YDS yi Elime alıp inceledim, giydim denedim . Bu bot mutlaka korur . korurda kaya gibi..
Trafiği sakin olan Edirne gibi ufak bir şehirde , 125cc motorumu keyif için kullanıyorum.
fakat bu bot ile keyif alabileceğimi sanmıyorum. çok sert kaba, birde yaz faktörü var
Böyle bi kararsızlığı yaşayan arkadaşlarıma sorarım bu durumu nasıl çözdünüz ?